Најсочнији СОС за ТЕСТЕНИНУ из бакине кухиње - Рецепт ЗА ПОЧЕТНИКЕ у кувању, брзо, једноствно и ПРЕУКУСНО (ВИДЕО)
Можете је припремити за ручак или вечеру!
Овако спремљено сви воле, брза тестенина које смо за час сити.
Одаберите омиљену врсту тестенине, узмите празилук, куван парадајз или кечап, конзерву туњевине и прелеп оброк је скоро спреман!
Близанцима ће донети ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ, за ВАГЕ НАЈВАЖНИЈИ МЕСЕЦ У ГОДИНИ - Проверите ХОРОСКОП за ЈАНУАР
Прави СРПСКИ ДОРУЧАК - Ових шест јела традиционално су најпопуларнија код нас, ХРАНЉИВА и одличан избор за зиму
Рецепт је намењен за почетнике у кувању који још нису имали прилике да спремају тестенину са туњевином. Наравно, и за све оне који посте. Одлично и веома брзо решење за ручак или вечеру.
Потребно је:
- 300 гр тестенине
- 1/2 празилука
- уље маслиново
- 100 мл куваног парадајза (може кечап) зачин,
- со
- бибер
- 1 конзерва туњевине
Тестенину скувати, кад кажем тестенина мислим на шпагете, све врсте резанаца, макарон. Кувану тестенину оцедити. На уљу пропржити празилук да лепо омекне додати зачин суви соли, бибера, куваног парадајза и пустити да укрчка и испари течност. На крају додати туњевину па и њу мало продинстати. Сипати преко тестенине и уживати у сваком залогају...