clear sky
21°C
30.04.2024.
Beograd
eur
117.1117
usd
109.3684
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Najsočniji SOS za TESTENINU iz bakine kuhinje - Recept ZA POČETNIKE u kuvanju, brzo, jednostvno i PREUKUSNO (VIDEO)

14.12.2022. 09:42
Piše:
Srbija Danas
bakina kuhinja
bakina kuhinja / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic

Možete je pripremiti za ručak ili večeru!

Ovako spremljeno svi vole, brza testenina koje smo za čas siti.

Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman!

Blizancima će doneti VELIKO IZNENAĐENJE, za VAGE NAJVAŽNIJI MESEC U GODINI - Proverite HOROSKOP za JANUAR

Blizancima će doneti VELIKO IZNENAĐENJE, za VAGE NAJVAŽNIJI MESEC U GODINI - Proverite HOROSKOP za JANUAR

Pravi SRPSKI DORUČAK - Ovih šest jela tradicionalno su najpopularnija kod nas, HRANLJIVA i odličan izbor za zimu

Pravi SRPSKI DORUČAK - Ovih šest jela tradicionalno su najpopularnija kod nas, HRANLJIVA i odličan izbor za zimu

Recept je namenjen za početnike u kuvanju koji još nisu imali prilike da spremaju testeninu sa tunjevinom. Naravno, i za sve one koji poste. Odlično i veoma brzo rešenje za ručak ili večeru.

Potrebno je:

  • 300 gr testenine
  • 1/2 praziluka
  • ulje maslinovo
  • 100 ml kuvanog paradajza (može kečap) začin,
  • so
  • biber
  • 1 konzerva tunjevine

Testeninu skuvati, kad kažem testenina mislim na špagete, sve vrste rezanaca, makaron. Kuvanu testeninu ocediti. Na ulju propržiti praziluk da lepo omekne dodati začin suvi soli, bibera, kuvanog paradajza i pustiti da ukrčka i ispari tečnost. Na kraju dodati tunjevinu pa i nju malo prodinstati. Sipati preko testenine i uživati u svakom zalogaju...