Умак за роштиљ, прсте да полижеш! Послужите га сутра уз првомајску гозбу, одушевићете све који славе
Сутра се прославља Међународни празник рада, а овај умак ће вам доћи као кец на десет.
30.04.2025.
22:06
Коментари (0)
Нема ничег лепшег од меса умоченог у квалитетан, освежавајућ сос. Управо то вам представљамо у наставку.
Састојци:
- 5 чена белог лука
- 150 мл меда
- 150 г концентрата од парадајза
- 150 г парадајз пиреа
- 60 г сенфа
- 180 мл уља
- кашика сирћета
Припрема:
Исецкајте лук на ситно, па све ставите у дубљу шерпу. Кувајте док не добијете компактну смесу.
При крају додајте зачине по жељи, препоручује се да га направите љутим. Пријатно!