За доручак тостирана кифла и црна кафа - Саша Поповић никада није имао проблем са килограмима, ево шта је јео за сва три оброка
За добру линију увек је препоручивао другима кагјану са поврћем, а да смрша било му је потребно максимало две недеље.
Један од најутицајнијих људи у свету српског шоубизниса, Саша Поповић, преминуо је јуче, 1. марта 2025. године, након краће и тешке болести. Последње дане провео је у Паризу, на једној од најбољих клиника у Европи, где се лечио. Уз њега су били најближи чланови породице и пријатељи.
Саша Поповић је имао један од најскладнијих бракова на естради.
Супруга Сузана Јовановић је више пута истицала у интервјуима да јој је породични живот са Поповићем увек био на првом месту и испред каријере, због чега се трудила да у кући увек одржава домаћинску атмосферу.
Одлазак на пјацу и у набавку једном недељно били су на листи обавеза, а дан је породица започињала заједничким доручком. Саша захваљујући домаћој исхрани и првенствено здравој, никада није имао проблем са килограмима.
Ево како се хранио.
Свако јутро када устане, доручак му је била црна кафа без шећера и једна кифла коју подели на 4 дела и истостира. За ручак је јео гриловану шницлу и поврће.
За добру линију увек је препоручивао другима кагјану са поврћем.
За вечеру је такође јео месо, а понекад само воће и јогурт. Хвалио се како му је потребно само 2 недеље да поврати килажу.
Саша је једном приликом рекао да је лети увек фит, јер је свакодневно на мору, доста плива и игра тенис, једе доста рибе и воће.
Није био поборник ригорозних дијета, већ је заступао став да човек мора увек задржати извесну дисциплину када је храна у питању.