Za doručak tostirana kifla i crna kafa - Saša Popović nikada nije imao problem sa kilogramima, evo šta je jeo za sva tri obroka
Za dobru liniju uvek je preporučivao drugima kagjanu sa povrćem, a da smrša bilo mu je potrebno maksimalo dve nedelje.
Jedan od najuticajnijih ljudi u svetu srpskog šoubiznisa, Saša Popović, preminuo je juče, 1. marta 2025. godine, nakon kraće i teške bolesti. Poslednje dane proveo je u Parizu, na jednoj od najboljih klinika u Evropi, gde se lečio. Uz njega su bili najbliži članovi porodice i prijatelji.
Saša Popović je imao jedan od najskladnijih brakova na estradi.
Supruga Suzana Jovanović je više puta isticala u intervjuima da joj je porodični život sa Popovićem uvek bio na prvom mestu i ispred karijere, zbog čega se trudila da u kući uvek održava domaćinsku atmosferu.
Odlazak na pjacu i u nabavku jednom nedeljno bili su na listi obaveza, a dan je porodica započinjala zajedničkim doručkom. Saša zahvaljujući domaćoj ishrani i prvenstveno zdravoj, nikada nije imao problem sa kilogramima.
Evo kako se hranio.
Svako jutro kada ustane, doručak mu je bila crna kafa bez šećera i jedna kifla koju podeli na 4 dela i istostira. Za ručak je jeo grilovanu šniclu i povrće.
Za dobru liniju uvek je preporučivao drugima kagjanu sa povrćem.
Za večeru je takođe jeo meso, a ponekad samo voće i jogurt. Hvalio se kako mu je potrebno samo 2 nedelje da povrati kilažu.
Saša je jednom prilikom rekao da je leti uvek fit, jer je svakodnevno na moru, dosta pliva i igra tenis, jede dosta ribe i voće.
Nije bio pobornik rigoroznih dijeta, već je zastupao stav da čovek mora uvek zadržati izvesnu disciplinu kada je hrana u pitanju.