ГОТОВО ДОК СИ РЕКАО "КЕКС": Неодољиве макароне запечене у рерни, по БАКИНОМ РЕЦЕПТУ - брзе и преукусне (ВИДЕО)
Тражиће се тањир више!
Хрскаве споља и мекане изнутра, запечене макароне маме погледе и буде сва чула на којој год трпези да се појаве!
Било да сте љубитељи интезивнијих укуса или преферирате неутралније оброке, запечена тестенина одговориће на ваше захтеве. Једноставна за припрему, неодољиво укусна и примамљивог изгледа, запечена паста освојила је срце многим гурманима.
Док је БИК презахтеван, ЛАВА чекају огромне промене: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 12. АПРИЛ
ТАНАК СТРУК ЗА САМО ПАР ДАНА: Ово је исхрана која буквално ТОПИ КИЛОГРАМЕ - само избегавајте ОВЕ намирнице
НЕ БАЦАЈТЕ ЏАБЕ ПАРЕ: Традиционални РЕЦЕПТ како да избелите јаја за свега 10 МИНУТА - потребно је само 2 СТВАРИ
Потребно је:
- 250 гр тестенине
- 400 мл . млека
- 1 јаје
- 1 кашика брашна
- 3-4 чена сецканог белог лука
- 100 гр сира
- мало ренданог качкаваља
- уље со..бибер
- першуновог листа
Припрема:
Скувати тестенину процедити. Измешати сир јаје па убацити у тестенину. У тигањ сипати мало уља, додати равну кашику брашна и сецкан бели лук па пропржити да добије крем боју.
Сипати млеко и мешати да проври.
Додати со, бибер мало ренданог качкаваља и першунов лист и измешати.
Тепсију 22 цм. премазати маслиновом уљем и сипати тестенину. а одозго soss и продрмати одозго додати још мало ренданог качкаваља. Пећи на 220 степени Ц око 30 минута да зарумени.