Skip to main content
Zemun

Nastavak radova u ulici Pavla Vujisića: Od danas do 25. novembra promena u radu linija javnog prevoza

Foto: GO Zemun
Tokom izvođenja treće faze radova na rekonstrukciji Ulice Pavla Vujisića, od 22. do 25. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi na delu između ulica Konstantina Kavafija (uključujući i samu raskrsnicu) i Ljiljane Krstić, pri čemu će doći do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza br. 81 i 81L saobraćati izmenjenom trasom. 

Linija br. 81 u smeru ka okretnici ''Altina 1'' trasom: Ljiljane Krstić – Justina Popovića – Grigorija Božovića – Pavla Vujisića i dalje redovno. 
U smeru ka okretnici ''Novi Beograd (Paviljoni)'': Pavla Vujisića – Amadova – Justina Popovića – Ljiljane Krstić i dalje redovno.

Linija br. 81L u smeru ka okretnici ''Altina 1'' trasom: Pavla Vujisića – Ljiljane Krstić – Justina Popovića – Grigorija Božovića – Pavla Vujisića i dalje redovno.
U smeru ka okretnici ''Novi Beograd (Paviljoni)'': Pavla Vujisića – Amadova – Justina Popovića – Ljiljane Krstić – Pavla Vujisića i dalje redovno.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta, na poziciji ED stuba koji se nalazi neposredno ispred raskrsnice sa Ugrinovačkim putem 8. deo, u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 34, preko puta objekta sa kućnim brojem 23, u smeru ka Novom Beogradu, u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 27A, 13 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Konstantina Kavafija i u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred Male pijace, preko puta objekta sa kućnim brojem 8.

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd