Skip to main content
Porodični vikend

OKTOBARSKI PORODIČNI VIKED UZ FILM "ZVEZDANI PSI - TROPSKA AVANTURA"

Foto: Promo
Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane

Oktobarski "Porodični vikend" u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 02. i 03. oktobra, u okviru koga će mališani sa svojim drugarima i roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma.

Na velikom platnu publiku očekuju ZVEZDANI PSI TROPSKA AVANTURA- najnovija animacija koja nam stiže iz Rusije,  ali i neponovljivi MALI ŠEF,  ANIBO DOBRI DUH AMAZONIJE I čuveni LUKA, crtani koji polako prerasta u "legendu" repertoara za decu.

"Porodični vikend" u Kombank dvorani
"Porodični vikend" u Kombank dvorani
Foto: Promo

Istovremeno, svi posetioci imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon  dobiti Mali Politikin Zabavnik, kokice, Benilian poklon i poslasticu za kućnje ljubimce Premil.

Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

O ANIMACIJI ZVEZDANI PSI TROPSKA AVANTURA

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu. 

"Porodični vikend" u Kombank dvorani
"Porodični vikend" u Kombank dvorani
Foto: Promo

Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

 

Vremenska prognoza
Fog
4 Beograd