Utorak 19. mar 2024.
afera kantrimen

AFERA "KANTRIMEN" I POSLE SEDAM GODINA TRESE SRBIJU: Snežana Divac u najnovijoj ispovesti otkrila jedan VAŽAN DETALJ

Foto: YoutubePrintscreen/fondacijadivac/telegraf tv/Facebook/Luka Jovanović
Supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca, progovorila je o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u junu 2014. u kojoj je nastradao Luka Jovanović (21) na Brankovom mostu u Beogradu.

Snežana Divac koja je dovođena u vezu sa saobraćajkom u kojoj je 2014. stradao Luka Jovanović, tek sada ispričala da je preko šnajderke stupila u kontakt sa porodicom poginulog mladića.

DEKSTEROVA GRUPA IZA REŠETAKA! Određen im pritvor zbog teških krivičnih dela

DEKSTEROVA GRUPA IZA REŠETAKA! Određen im pritvor zbog teških krivičnih dela

OTAC (40) SILOVAO SINA (3)? Jezivi detalji obljube deteta kod Čortanovaca, Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu

OTAC (40) SILOVAO SINA (3)? Jezivi detalji obljube deteta kod Čortanovaca, Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu

"ČUJE SE KAKO ŽRTVA CVILI I MOLI ZA POMOĆ" Dekster po Belivukovom receptu snimao sakaćenja - brutalno mučio zbog 2.000 evra

"ČUJE SE KAKO ŽRTVA CVILI I MOLI ZA POMOĆ" Dekster po Belivukovom receptu snimao sakaćenja - brutalno mučio zbog 2.000 evra

Snežana Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca, progovorila je o aferi "kantrimen", saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u junu 2014. u kojoj je nastradao Luka Jovanović (21) na Brankovom mostu u Beogradu, gde je prvi put navela kako je preko svoje šnajderke stupila u kontakt sa porodicom poginulog mladića.

Slučaj "kantrimen" godinama intrigrira javnost i pored toga što je za nesreću osuđen vozač "kantrimena" Marko Milićev, koji je pre dve godine izašao na slobodu, jer se pričalo kako je Snežana Divac "umešana u aferu" i da se iza svega krije "nešto sumnjivo". Podsetimo, u to vreme pričalo se da je automobi kojim je udaren mladić navodno bio njen.

Nakon sedam godina Snežana Divac dala je ispovest za "Nedeljnik" u kome navodi da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa nesrećom i da je tada bila u Dominikanskoj Republici.

Putovanje duše

Snežana je objasnila kako i preko koga je stupila u kontakt sa roditeljima pokojnog mladića, a to je bila njena šnajderka, inače, dugogodišnji prijatelj Jovanovića.

- U tim mesecima mi se kuma udavala i išla sam kod šnajderke u Beogradu da ćerki i meni napravi haljine za venčanje. Šnajderka kod koje sam išla, ispostavilo se, bila je dugogodišnja prijateljica roditelja Luke Jovanovića. Oni su se kod nje raspitivali kako sam se ja ponašala pre i posle njegove pogibije - kaže Divac za Nedeljnik i nastavlja: - Ona im je rekla da sam se normalno ponašala i zamolili su je ako može da im da njihov telefon i da bi voleli sa mnom da popričaju, jer mnoge stvari im nisu jasne i više nikome ništa ne veruju. Dala mi je njihov broj telefona i zamolila da se javim. Divac ističe da je tek nakon tri meseca pozvala Jovanoviće. - Bilo mi je glupo da ih pozovem, ali mi je bilo glupo i da se ne javim. Dvoumila sam se šta da radim. Došla sam mojim "minijem" i parkirala ispred frizerskog salona njegove maćehe da bi i svojim očima videla da vozim "mini-moris" - kaže ona i dodaje da je na sastanak ponela knjigu "Putovanje duše", računajući da će ih to utešiti.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd