Ponedeljak 26. feb 2024.
supružnici iz Niša

OVO JE BRAČNI PAR ČIJA SU TELA PRONAĐENA U STANU U NIŠU: Bili su TikTokeri, prijatelji se emotivnim porukama opraštaju od njih

Foto: Tik-Tok
Tela supružnika pronađena su u stanu u Nišu. Sumnja se da su se otrovali plinom, jer se u prostoriji u kojoj su pronađeni osećao snažan miris plina, te se stoga pretpostavlja da su umrli u snu. Par je bio veoma aktivan na društvenoj mreži Tik-Tok.

Tela supružnika (41) i (38) pronađena su u stanu u kojem su živeli u Nišu, a kako se sumnja, oni su se otrovali plinom jer se u prostoriji u kojoj su nađena njihova tela osećao miris plina.

HOROR U NIŠU Pronađena beživotna tela supružnikaFoto: Srbija Danas/S.Džambić, Shutterstock

HOROR U NIŠU Pronađena beživotna tela supružnika

MUP RAZOTKRIO PREVARU U SRBIJI: Upućen apel građanima da se jave ukoliko su imali kontakt sa OVIM čovekom!policija

MUP RAZOTKRIO PREVARU U SRBIJI: Upućen apel građanima da se jave ukoliko su imali kontakt sa OVIM čovekom!

VOZAČ TRAMVAJA DRŽAO RUČNI MINOBACAČ U PODRUMU: Nađeni i pištolj i municija hapšenje

VOZAČ TRAMVAJA DRŽAO RUČNI MINOBACAČ U PODRUMU: Nađeni i pištolj i municija

Kako se saznaje, oni su bili veoma aktivni na društvenoj mreži Tik Tok, a na kojoj se njihovi pratioci opraštaju potresnim porukama.

Oni dele njihove objave uz potresne reči i pesme.

- Neka im je laka zemlja, neka ih anđeli čuvaju. Stvarno su bili dobri ljudi, bar su zajedno otišli - piše na jednoj od objava.

Kako se nezvanično saznaje, njihova tela je pronašao rođak kada je 27. novembra oko 13.15 osoba došao u stan u kojem su živeli jer se, prema nezvaničnim informacijama, nisu javljali na telefon.

U niškoj policiji je kratko potvrđeno samo da su tela dve osobe - muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, nađeni u stambenom objektu u kojem su živeli.

- Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Policija je preduzela sve mere i radnje iz njene nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti - potvrđeno je Blicu u Policijskoj upravi u Nišu.

Preminuli u snu od gušenja

Kako se saznaje, činjenica da se u prostoriji osećao plin snažno nameće sumnju da su supružnici nastradali u snu usled ugušenja plinom, ali će tačan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije.

Za sada zvanično nije poznato da li je smrt nastupila usled curenja plina iz neispravne plinske instalacije na nekom od uređaja koji koristi ovaj energent ili na drugi način.

Budući da Niš nema u plinsku mrežu u zgradama verovatno je u pitanju plinska boca rešoa, grejalice ili šporeta.

Vremenska prognoza
Fog
10 Beograd