Petak 23. feb 2024.
Foto Srbija Danas/S.Džambić, Shutterstock

ZRENJANINAC "NADUVAO" 4 PROMILA?! Policija imala pune ruke posla, vozač BMW-a ih je tek ŠOKIRAO

Foto Srbija Danas/S.Džambić, Shutterstock
Momcima u plavom nije bilo jasno kako je čovek uopšte mogao da stoji.

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu, tokom proteklog vikenda, evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Savet urologa: Kako prevazići urinarne infekcije? Urinarna infekcija

Savet urologa: Kako prevazići urinarne infekcije?

SILOVATELJ IZ NIŠA MNOGO RANIJE NAPASTVOVAO ŽENE?! Komšija ispričao jezive detalje, devojka nakon užasnog iskustva doživela TRAUMU životaPolicija

SILOVATELJ IZ NIŠA MNOGO RANIJE NAPASTVOVAO ŽENE?! Komšija ispričao jezive detalje, devojka nakon užasnog iskustva doživela TRAUMU života

NEVIĐENI VANDALIZAM! Poznat uzrok požara u centru Kragujevca: "Nismo ni slutili da neko može ovako nešto da uradi"Policija

NEVIĐENI VANDALIZAM! Poznat uzrok požara u centru Kragujevca: "Nismo ni slutili da neko može ovako nešto da uradi"

 

Pripadnici saobraćajne policije su, u ovom periodu, otkrili i sanksionisali ukupno 163 prekršaja. Iz saobraćaja je isključeno osam vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola i jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola je na području Novog Bečeja zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača bicikla koji je vozio sa 4 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetpetogodišnjeg vozača automobila "bmv" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Takođe, na području Zrenjanina iz saobraćaja je isključen pedesettrogodišnji vozač „opela“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu.

Zrenjaninska Uprava policije je saopštila i da je ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Srbija Danas/Kurir/N.H.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd