Petak 23. feb 2024.
hitna pomoć, policija

EVO KO SE KRIJE IZA BRUTALNOG NAPAD NA OCA U NOVOM PAZARU! Majka i dete sve gledali u STRAHU! Ovo ima da kaže optuženi

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Ovo se krije iza tuče koja je se odgodilajile sinoć u Novom Pazaru.

U utorak u novopazarskom naselju Drum, građani su ostali u šoku nakon brutalnog napada nasred ulice, koji je bio najavljen zbog prethodnog obračuna između jedne porodice iz sela Gurdijelje sa maloletnikom, njegovim ocem i drugom iz sela Delimeđe.

JEZIVE SCENE U NOVOM PAZARU Palicama tukli muškarca pred ženom i detetom! Prišli autu, a onda je počeo HOROR... Nadzorne kamere sve snimile (VIDEO)Novi Pazar

JEZIVE SCENE U NOVOM PAZARU Palicama tukli muškarca pred ženom i detetom! Prišli autu, a onda je počeo HOROR... Nadzorne kamere sve snimile (VIDEO)

SEDAM MESECI OD TRAGEDIJE U "RIBNIKARU" Roditelji dečaka ubice čekaju početak trećeg suđenja, a evo ko se još nalazi na optuženičkoj klupiroditelji dečaka ubice

SEDAM MESECI OD TRAGEDIJE U "RIBNIKARU" Roditelji dečaka ubice čekaju početak trećeg suđenja, a evo ko se još nalazi na optuženičkoj klupi

HOROR U KNEZ MIHAILOVOJ: Muškarac izboden nožem, odmah prebačen u UrgentniHitna pomoć

HOROR U KNEZ MIHAILOVOJ: Muškarac izboden nožem, odmah prebačen u Urgentni

Sve je počelo dva dana ranije kada su braća pretukla maloletnika u selu Delimeđe, nanoseći mu vidne povrede po licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tome, već se preselio u novopazarsko naselje Drum, gde je kulminirao.

Prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili pomenuti maloletniknjegov otac i još jedno lice presekli put suprotstavljenoj porodici, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izleteli iz automobila i uputili se ka drugom vozilu.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dete izašli sa zadnjeg sedištanapadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca.. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povređenog, nije izbegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Osumnjičeni nakon napada napustili mesto događaja

Nakon brutaknig nso,situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mesto događaja.

Policija PU Novi Pazar je brzo reagovala, pronašla učesnike i privela ih u prostorije PU Novi Pazar, gde su im izrečene mere zbog nasilničkog ponašanja. Otac maloletnika se nalazi u pritvoru, dok su društvene mreže i lokalna zajednica izrazile zgroženost incidentom i pozvale na prestanak nasilja.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd