Utorak 27. feb 2024.
nesreca

MUŠKARAC POGINUO U EKSPLOZIJI KAMIONA Prijatelji vozača koji je tragično nastradao u Americi uputili potresan apel

Foto: Profimedia
U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog muškarca sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga.

Mladić (36) iz Srbije tragično je stradao pre nekoliko dana u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio.

STRAVIČNA NESREĆA U LEŠTANIMA! Automobil izleteo sa puta, pa završio u šiblju (FOTO)lestane

STRAVIČNA NESREĆA U LEŠTANIMA! Automobil izleteo sa puta, pa završio u šiblju (FOTO)

"TRI METKA SU JE OKRZNULA, GLEDALA IH JE KAKO GINU" Otac devojčice koja je preživela masakr u Ribnikaru priča kroz kakav PAKAO je prošla njegova ćerkaKosta Kecmanović

"TRI METKA SU JE OKRZNULA, GLEDALA IH JE KAKO GINU" Otac devojčice koja je preživela masakr u Ribnikaru priča kroz kakav PAKAO je prošla njegova ćerka

EFIKASNA AKCIJA POŽAREVAČKE POLICIJE! U automobilu pronađeni amfetamin i kokain, vozaču određen pritvorpolicija

EFIKASNA AKCIJA POŽAREVAČKE POLICIJE! U automobilu pronađeni amfetamin i kokain, vozaču određen pritvor

On je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra, kada je u prikolicu njegovog kamiona udarilo drugo vozilo, usled čega je došlo do prevrtanja kamiona i eksplozije.

Prema rečima portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil "nissan altima" je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni deo njegove prikolice. Kamion je poleteo i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio.

U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog muškarca sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga.

Prema rečima njegovih prijatelja, reč je o dobrom i poštenom mladiću.

- Iza sebe u Srbiji ostavio je neutešne roditelje i sestru sa malim detetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli - navodi se na stranini GoFandMi, gde se skuplja novac za pomoć porodici.

 
Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd