Utorak 27. feb 2024.
francuska

BRAČNI PAR BRUTALNO LIKVIDIRAN PA ZAPALJEN Policija otkrila šokantne detalje ubistva, potraga za dečakom (15) još uvek traje (FOTO/VIDEO)

Foto: x printscreen/Dr Gasman
Policija je pronašla automobil koji je otac koristio da putuje do posla. Oštećeno vozilo pronađeno je na oko 40 kilometara od kuće koja je uništena u požaru.

Francuska policija pozvala je građane da im pomognu da pronađu dečaka (15), čiji roditelji su pronađeni mrtvi u jednoj kući, a veruje se da su ubijeni.

"LIČNO SAM PODSTAKAO IZRAEL DA IZBEGAVA CIVILNE ŽRTVE" Ostin pozvao na poštovanje međunarodnog prava pa uporedio Hamas sa Islamskom državomostin

"LIČNO SAM PODSTAKAO IZRAEL DA IZBEGAVA CIVILNE ŽRTVE" Ostin pozvao na poštovanje međunarodnog prava pa uporedio Hamas sa Islamskom državom

UPOZORENJE NA CUNAMI U JAPANU! Alarmirano celo stanovništvo, a objavljeno i vreme kada će udariti VELIKI TALASI!cunami

UPOZORENJE NA CUNAMI U JAPANU! Alarmirano celo stanovništvo, a objavljeno i vreme kada će udariti VELIKI TALASI!

OD HUMANITARNE KRIZE PREMA KATASTROFI Palestinci sa juga Gaze saterani u ćošak: Nemamo više kuda da pobegnemogaza

OD HUMANITARNE KRIZE PREMA KATASTROFI Palestinci sa juga Gaze saterani u ćošak: Nemamo više kuda da pobegnemo

Čitava Francuska traga za Valentinom, koji je živeo sa roditeljima čija tela su pronađena u kući koja je spaljena do temelja. Tokom uviđaja ustanovljeno je da su muškarac i žena upucani pre nego što su njihova tela uništena u požaru.

Jeziv slučaj otkriven je 27. novembra u jutarnjim časovima. Kako prenose francuski mediji, vatrogasci su dobili poziv nešto pre 7 časova da gase požar koji je zahvatio kuću i štalu u mestu Šatovilan. Kada su uspeli da lokalizuju požar, ispod šuta su pronašli spaljena tela muškarca i žene.

Prema rečima tužioca, na oba tela su pronađene rane od vatrenog oružja i to u predelu glave i grudi.

Veruje se da je u pitanju bračni par koji je većinu godine provodio u toj kući. Muškarac je imao 58 godina, a njegova supruga 52. Njihova imena zvanično nisu saopštena, ali jeste saopšteno ime njihovog mlađeg sina Valentina, za kojim se još traga.

BMFTV prenosi da je njihov stariji sin (17) dan ranije otišao u grad u kojem pohađa školu, te da je on dobro i bezbedno. Isti slučaj je sa njegove dve polu-sestre, koje takođe nisu bile u kući u vreme zločina.

Sada policija poziva građane da im pomognu da nađu Valentina, koji bi mogao da bude ključan svedok o tome šta se kobnog dana dogodilo u kući. Dečak, prema pisanju francuskih medija, ima Lajmsku bolest.

Automobil bračnog para uništen

Istovremeno, policija je pronašla automobil koji je otac koristio da putuje do posla. Oštećeno vozilo pronađeno je na oko 40 kilometara od kuće koja je uništena u požaru. Automobil je pronađen kad je policija krenula u kontrolu druge nekretnine koju je bračni par posedovao u tom području.

Sigurnosne kamere su snimile da je vozilom upravljala muška osoba, ali nije utvrđeno da li je reč o mladom Valentinu ili nekom drugom.

Prema rečima komšija, stradali par je kuću u Šatovilanu posedovala oko 15 godina i redovno su tu boravili. Navode da je u pitanju mestu u kojem živi oko 800 ljudi, da su se svi dobro poznavali.

- Znao sam porodicu, imam samo reči hvale za njih - rekao je jedan komšija koji je šokiran zbog njihove smrti.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd