Skip to main content
Leskovac

"TRENUTNO ISTRAŽUJEMO OVE TRI STVARI" Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju smrti Ivana i Biljane - jedna stvar je i dalje MISTERIJA (VIDEO/FOTO)

Foto: Shutterstock/facebook printscreen
Nove informacije o slučaju iz Leskovca koje je uznemirilo Srbiju.

Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28.06.2022.godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju.

GRKE UDARILA KRIZA: Odlučili da zarade na srpskim turistima, evo za šta sad uzimaju pare!

GRKE UDARILA KRIZA: Odlučili da zarade na srpskim turistima, evo za šta sad uzimaju pare!

BILJANIN KOMŠIJA TVRDI DA JE NEKO POKUŠAO KIDNAPOVATI TRI DANA PRE SAMOUBISTVA: "Na silu su je vukli u kola, ona je vikala ne"

BILJANIN KOMŠIJA TVRDI DA JE NEKO POKUŠAO KIDNAPOVATI TRI DANA PRE SAMOUBISTVA: "Na silu su je vukli u kola, ona je vikala ne"

UMALO TRAGEDIJA TOKOM UKLJUČENJA U UŽIVO PROGRAM! Detalji borbe za život tinejdžera u Beogradu - voditeljka u ŠOKU (VIDEO)

UMALO TRAGEDIJA TOKOM UKLJUČENJA U UŽIVO PROGRAM! Detalji borbe za život tinejdžera u Beogradu - voditeljka u ŠOKU (VIDEO)

Povodom slučaja smrti bračnog para u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u kojem je telo Biljane Stojanović (38) nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila otrovom, a telo njenog supruga Ivana Stojanovića (40) na dan njene sahrane slučajno otkriveno u buretu zazidanom u "izbočini" Više javno tužilaštvo u Leksovcu reklo je koje su im tri stvari trenutno prioritet.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo. Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28.06.2022.godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju.

Podsetimo, policija i dalje pokušava da otkrije ko je ubio Ivana Stojanovića (40) u Velikom Trnjanu kod Leskovca čije je telo pronađeno u utorak zabetonirano u štali u njihovom porodičnom domaćinstvu. Više javno tužilaštvo u Leskovcu je naložilo obdukciju i DNK analizu tela za koje se misli da je Ivanovo, a istragu dodatno otežava to što je njegova supruga Biljana (38) nađena mrtva dan ranije.

Inače, ona je prema rečima Ivanovih roditelja tri godine lagala da im je sin u Rusiju. Ta informacija ju je povezala sa zločinom, a inspektori su ispitali dvojicu muškaraca, ali čvrstih dokaza za njih još nema.

Stanje leša potvrđuje sumnju da je ubijen još pre tri godine, što se poklapa sa navodima njegove rodbine da je tada poslednji put viđen pre navodnog odlaska na rad u Rusiju.

Obdukcija je pokazala da je Ivan usmrćen nožem. Čeka se toksikološki nalaz.

Ono što je navodilo na sumnju da je Biljana imala saučesnike u stravičnom zločinu je perfektno uklanjanje tragova ubistva, zbog čega niko nije čitave tri godine posumnjao da je Ivan mrtav. Upitno je bilo da je Biljana mogla sama da ubije supruga, te da odnese njegovo telo do štale a zatim ga zabetonira.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu - Biljana zabetonirala muža

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd