Ponedeljak 26. feb 2024.
Ivana Kostić

Tuga do neba! Ovo je Ivana iz Niša koja je sa bebom preminula posle porođaja (FOTO)

Foto: Informer/Profimedia
Strašna tragedija

Nišlijka Ivana Kostić (32) i njena tek rođena ćerka umrle su u Urgentnom centru u Beogradu nakon komplikacija koje su nastale tokom trudnoće, ali i neposredno posle porođaja.

Ujak razdevičio sestričinu (11) kod Doljevca: Radili su to 6 puta, poslednji put je bilo ODVE

Dečaci su videli da je otac majci kamenom razbio glavu, ali ne znaju da je ubio: Nadaju se samo jednom

Nesrećna žena je zbog problema sa jetrom u sedmom mesecu trudnoće iz Niša prebačena u GAK Višegradska u Beogradu, gde se 26. juna porodila carskim rezom. Međutim, Ivanino stanje se pogoršalo posle porođaja, pa je prebačena u Urgentni centar, gde je preminula 2. jula. Njena prevremeno rođena beba, koju je majka nazvala Vera, umrla je samo dva dana posle rođenja. Detalje ovde nezapamćene tragedije čitajte KLIKOM OVDE!

Ivana Kostić
Ivana Kostić
Foto: Informer

Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra u Nišu, gde je Ivana prvo primljena, oformio je komisiju u naložio unutrašnji nadzor povodom ovog slučaja.

- U četvrtak ujutru je na mejl Kliničkog centra stigla nepotpisana poruka sa nazivom “primedba na rad lekara“. Poruka se odnosila na navodne propuste u zbrinjavanju Ivane Kostić. Odmah sam naložio unutrašnji nadzor kako bi utvrdili da li je zaista bilo propusta lekara – saopštio je Radovanović.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
9 Beograd