Skip to main content
Bojana Mirkovića

UBICA IZ BELVILA IMAO PRIGUŠIVAČ? Čekao je žrtvu da izađe iz supermarketa, prišao mu u garaži i ispalio SMRTONOSNE HICE

Foto: Društvene mreže
Marković, za kog se veruje da je bio blizak "škaljarskom klanu"

Bojana Mirkovića (34), koji je ubijen prekjuče na Novom Beogradu, ubica je čekao da izađe iz supermarketa. Na mesto zločina navodno je došao električnim trotinetom, a u rukama je nosio kacigu i pištolj sa prigušivačem, pišu pojedini mediji.

UHAPŠEN NAPADAČ (19) IZ TERETANE U RAKOVICI: Sumnja se da je izvršio krivično delo

UHAPŠEN NAPADAČ (19) IZ TERETANE U RAKOVICI: Sumnja se da je izvršio krivično delo

Otkrivena pozadina brutalnih likvidacija u Beogradu: Narko karteli u krvavoj borbi za tržište

Otkrivena pozadina brutalnih likvidacija u Beogradu: Narko karteli u krvavoj borbi za tržište

NOVI DETALJI HORORA U OBRENOVCU: Policija UHAPSILA napadača!

NOVI DETALJI HORORA U OBRENOVCU: Policija UHAPSILA napadača!

Marković, za kog se veruje da je bio blizak "škaljarskom klanu", išao je da kupi hranu. Stigao je do podzemne garaže, gde je ugledao svog napadača i počeo da beži ka stambenoj zgradi i liftu. Međutim, ubica ga je sustigao i upucao na samom ulazu u lift pozemne garaže.

Prigušivač je najverovatnije razlog zbog kojeg niko od komšija nije znao šta se dogodilo i nije čuo pucanj.

- On je bio dečko koji se stalno vraćao kući sa kesama iz prodavnice. Baš je izgledao kao porodičan čovek - rekle su komšije Mirkovića za na dan njegovog ubistva.

Komšije su, inače, za ubijenog Mirkovića imale samo lepe reči, navodeći da je bio fin i da se javljao u prolazu, a samo jedna stvar budila je sumnju.

- Pitali smo se šta on radi i čime se bavi, vozio je skupoceni automobil, ali nismo baš mislili da će od ovoga doći - rekli su za stanovnici naselja Belvil u kojem je Mirković živeo i gde je ubijen.

Bojana Mirkovića
Foto: Printscreen/Pink
Duboke veze sa kriminalnim miljeom

Pored škaljarskog klana, Mirković se još dovodi u vezu i s ubijenim Aleksandrom Šarcem, koji bio član međunarodne pljaškaške bande "Pink panteri". Navodno je Mirković je zajedno sa njim nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezu sa ubistvima koja su organizovali ubijeni Damir Hadžić i nestali Lazar Vukićević.

Podsetimo, Damir Hadžić ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa vođom barskog klana bliskoj škaljarskoj ekipi, Alanom Kožarom. Vukićević je nestao prošlog meseca u Beogradu. Njegova porodica sumnja da je otet, ali ne isključuje se mogućnost da je ubijen.

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd