Skip to main content
foto

UDARNO: Dok se Darko muči u bolovima, njegov otac KONAČNO otkrio istinu o DUGOVIMA I KOKAINSKOJ KRIZI!

Foto: Youtube Printscreen/Ekskluzivno
Začepio svima usta!

Poslednjih dana, mediji su objavljivali brojne informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem Darka Lazića. Između ostalog, bilo je govora i o kokainskoj krizi u kojoj se navodno Darko nalazi, te da ga lekari u isto vreme skidaju i sa droge, a da zbog toga trpi teške bolove.

Mnogi mediji su pisali i o tome da Darko duguje novac zelenašima, koji su navodno krenuli da uteruju dugove i da maltretiraju njegovu bivšu suprugu Anu Sević, verenicu Marinu Gagić, kao i porodicu koja je navodno zbog troškova pevačevog lečenja na ivici egzistencije.

Govori se i o tome da je pevač zbog svega toga u teškom psihičkom stanju, a čak i da je jedan diler pokušao da uđe u KBC Zemun i doturi mu kokain. Povodom svega toga, oglasio se otac Darka Lazića, kako bi nedoumice o kojima se danima spekuliše bile otklonjene.

- O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a  ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete - iskren je bio Milan Lazić.

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
15 Beograd