Skip to main content
Danijela Vujičić, SNS

VUJIČIĆ: Srbija pamti kako su ostavili na cedilu Srbe na Kosovu i Metohiji

Foto: SNS
Da nije došao Aleksandar Vučić mi danas ne bismo imali ni šta da branimo, ni čemu da se vraćamo, rekla je ona

Saopštenje Danijele Vujičić, narodne poslanice i člana Srpske napredne stranke prenosimo u celosti.

"ZAPAD JE OVIM POKAZAO DA ĆE IĆI DO KRAJA" Predsednik Vučić upozorava: I jedni i drugi će igrati na sve ili ništa!

"ZAPAD JE OVIM POKAZAO DA ĆE IĆI DO KRAJA" Predsednik Vučić upozorava: I jedni i drugi će igrati na sve ili ništa!

NIKOLIĆ: Sakupila se antidržavna banda da govori isključivo o Vučiću

NIKOLIĆ: Sakupila se antidržavna banda da govori isključivo o Vučiću

BOŽIĆ: Okupile su se lažne patriote sa rezervnim pasošem u džepu

BOŽIĆ: Okupile su se lažne patriote sa rezervnim pasošem u džepu

- Antikosmetska snajper opozicija je večeras u Beogradu održala skup pod nazivom „Srbija pamti, brani, ne da“, i u jednom su u pravu - Srbija pamti kako su ostavili na cedilu Srbe na KIM tokom martovskog pogroma i kako su Gračanicu, Bogorodicu Ljevišku ili Devič branili “hrabro” s Terazija ili Pariza, dok su nas ubijali i progonili i palili nam domove.

Milica lažovčina, Boško batinaš i Miloš francuz brane KiM glavom na tacni Aleksandra Vučića. Ova minorna grupa je opozit samoj sebi ne predsedniku Vučiću.  Brane KiM od koga? Od Aleksandra Vučića koji je 17. marta 2004 godine bio sa Srbima na KIM, koji 10 godina ispravlja pogubne greške bivse vlasti ( saveznika ove grupe očajnički i narikače ), koji je obnovio 35 manastira i crkava u pogromu spaljenih i  porušenih svetinja.

Niti Milica zna gde je Trepča ali će mercedesom do Gračanice, niti je Boško čuvao od paljenja Arhangele 17. marta 2004. u Prizrenu, ali će spaliti Predsedništvo na lomači, niti Miloš Francuz zna gde je Ljeviška ali Notr dam brani da ne kapitulira u matičnoj zemlji.

Odbraniće KiM kao što su ga I branili 2004. i 2008. - kada francuski petao Miloš bude najavio zoru u Prištini Boško ubedi Kurtija da potpiše da je za ZSO, a Milica kaže da je videla dim iz Trepče koji je najavio njeno preseljenje u Gračanicu.

Aleksandar Vučić ni de facto ni de jure neće priznati KIM niti bilo šta potpisati. Više od 2 miliona ljudi je dalo legitimitet predsedniku da se bori za svakog Srbina, a ovoj grupi je 2 % dovoljno da neće moći ni sebe da odbrane. Da nije došao Aleksandar Vučić mi danas ne bismo imali ni šta da branimo, ni čemu da se vraćamo - rekla je Danijela Vujičić.

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd