Skip to main content
bosko-obradovic

"Još jednom pomenite da je Boško fašista": SNS tvrdi da su u Majdanpeku napadnuti omladinci stranke

Foto: Srbija Danas
Aktivistima navodno otet izborni materijal

Opštinski odbor SNS Majdanpek saopštio je danas da su "batinaši iz Saveza za Srbiju napali dva njihova omladinca, oteli im izborni materijal i vređali ih".

- Batinaši iz Saveza za Srbiju jutros su napali dvoje omladinaca iz naše stranke, oteli i pocepali im izborni materijal koji su delili građanima i urlali na njih i prisutne građane - rečeno je u saopštenju. 

Napadači su, kako se navodi, vikali: "Nećete nam vi zabraniti da uzimamo pare iz katarskih ambasada i od Velikog brata... Ko ste vi da govorite da ne smemo da tučemo žene i da lopovi ne smeju nikada više da pljačkaju narod i državu... Još jednom pomenite da je Boško ljotićevac i fašista, Ðilasove milione, Jeremićeve veze sa Muslimanskom braćom i završićete u kanalu". 

SNS
Foto: Srbija Danas

Naprednjaci Majdanpeka poručili su i "Obradoviću i Jeremiću i Ðilasu i svim prevarantima i siledžijama iz njihovog Saveza za pljačku da nikada više pristojni i vredni ljudi, koji žive i hrane svoje porodice od poštenog rada, neće poginjati glavu pred tajkunima i kriminalcima i da narod nikada všše neće dozvoliti pljačku i uništavanje Srbije". 

Dveri su ranije saopštile da je napadnut jedan njihov aktivista i za to su optužili aktiviste iz SNS.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd