Skip to main content
Goran Vesić

"Ko o čemu, on o Hrvatskoj": Vesić oštro reagovao na tvit Đilasa, spomenuo i Ivana Ivanovića! (FOTO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
-Kao što možemo da vidimo Đilasov interes je da se povezujemo samo sa Hrvatskom- poručuje Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu reagovao je na tvit Dragana Đilasa u kome je istakao da je pruga prema Draču "apsolutno nepotrebna Srbiji" i da je taj novac orebno uložiti u "prugu prema Hrvatskoj".

-Ko o čemu, Đilas o Hrvatskoj. Ne radi se ovde o tome da Đilas ne razume značaj pruge prema Draču za srpsku privredu. Kako da Đilas razume zašto je Nikola Pašić 1915. godine spašavao Esad pašu i zašto je to Srbiji bilo važno? 

-Kao što možemo da vidimo Đilasov interes je da se povezujemo samo sa Hrvatskom. Verovatno da bi Đilasov plaćenik Ivan Ivanović mogao da putuje u salonskom vagonu do svog stana i glisera u Rovinju. Kada Đilas upravlja državom tada se uvek radi ono što njemu i njegovim drugarima prija. Tako oni razumeju državu. Za njih je nevažno to što srpskoj privredi treba pruga do Drača i to što je neophodno za strane investicije. Njima je važno da država omogući Ivanu Ivanoviću da stigne u voljenu Hrvatsku. Ne brinite, kada izgradimo prugu do Drača i kada rekonstruišemo prugu prema Baru doći će na red i pruga prema vašoj Hrvatskoj. Da vas dvojica, neradnika, možete da uživate- napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Denver uzvraća udarac - Podrži Jokića i društvo uz 1.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA

Denver uzvraća udarac - Podrži Jokića i društvo uz 1.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd