Skip to main content
Hašim Tači

JOŠ JEDAN SKANDAL U PARIZU! LAŽE, PA RASTURA! Tači tvrdi: Pao dogovor sa TRAMPOM OKO KOSOVA! Srbija na NOGAMA! (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Predsednik lažne države izjavio je da se u Parizu dogovorio sa predsednikom SAD-a o konačnom sporazumu između Beograda i Prištine.

On je na svom tviter nalogu objavio fotografiju kako se rukuje sa Trampom uz sledeći tekst:

HARADINAJ PRETI: "Ulazimo sa "vojskom" na SEVER KOSOVA! SRBI ĆE ODGOVARATI!"

- Danas smo se predsednik SAD-a Donald Tramp i ja, obeležavajući kraj Prvog svetskog rata u Parizu, dogovorili o miru i primirenju, tako što će biti postignut konačni sporazum između Srbije i Kosova - napisao je Tači i dodao da će Tramp omogućiti da lažna država Kosovo što pre postati članica ne samo NATO-a, već i Ujedinjenih nacija, kao i Evropske unije. 

"Znam da svako u Srbiji ima knedlu u grlu": Predsednik Srbije progovorio o kosovskoj zastavi i Tačiju u Parizu!

U Parizu se danas obeležava 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, a prisutno je više od 80 šefova država i vlada zemalja učesnica Velikog rata, ali i visoki predstavnici UN, evropskih institucija i drugih međunarodnih delegacija. Srbiju predstavlja predsednik Aleksandar Vučić, a u prvom redu se nalaze predsednici Francuske, SAD i Rusije, Emanuel Makron, Donald Tramp i Vladimir Putin.

Vladimir Putin, Hašim Tači
Vladimir Putin, Hašim Tači
Foto: Reuters

Ono što je svakako skandalozno je činjenica da je tzv. predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači stajao odmah iza Putina! Više o tome možete pročitati OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd