Skip to main content
Protest Albanaca u Skoplju nakon presude u slučaju Mostrumi (2014)

Pao dogovor: Albanci NAPADAJU sever Kosova, sve je SPREMNO, počinje 25. avgusta!

Foto: Profimedia/ilustracija
Krvavi plan detaljno razrađen

Američki senator Džon Mekejn i albanski predsednik Edi Rama, prema saznanjima iz obaveštajnih izvora, dogovorili su napad na sever Kosova, koji će se desiti 25. avgusta!

Ko stoji iza Albanke Mimoze Kušari Ljilje i kakav je njen KRVAVI plan za Kosovo?! (FOTO)

Krvave mu ruke do lakata! Pogledajte šta je sve radio KOLJAČ SRBA Daut Haradinaj!

Za realizaciju ovog krvavog plana biće zadužen lično Ramuš Haradinaj i to kada bude izabran za premijera. Sve je dogovoreno na sastanku u Tirani tokom Mekejnove balkanske turneje, a izrežirano je i podizanje optužnice protiv Dauta Haradinaja, kako bi se Beograd umirio.

Edi Rama
Foto: Profimedia

- Rama i Mekejn su razgovarali dva sata iza zatvorenih vrata i tada je plan razrađen do najsitnijih detalja, a pre toga je američki senator posetio Beograd gde je ponovo naglasio da je Srbija mnogo okrenuta Rusiji i Kini- rekao je neimenovani izvor i dodao da je Srbiji tom prilikom zaprećeno da će dobiti "Ukrajinu na Kosovu" ako se ne opameti.

Specijalni sud za zločine OVK podiže OPTUŽNICU protiv Dauta Haradinaja!

Prema njihovom dogovoru, Daut Haradinaj mora mirno prihvatiti optužnicu, što se i desilo pre nekoliko dana, a za uzvrat je dobio garancije da od toga neće biti ništa. 

Albanci
Foto: Profimedia/ilustracija

Zatim su SAD na Kosovo poslale eskadrilu "crnih jastrebova" helikoptera koji služe za transport i borbena dejstva, kao i 130 specijalno obučenih vojnika avijatičarskog puka.

Referendum koji će se u oktobru održati u Makedoniji je drugi važan faktor u procesu stvaranja Velike Albanije i širenje teritorije duž celog Balkana.

PAKLENI PLAN SAD! Republika SRPSKA mora NESTATI, Hojt Ji dolazi po specijalnom zadatku!

- Preduzete su određene mere kako bi bio sprečeno ugrožavanje bezbednosti na severu Kosova i to se radi uporedo na dva fronta, diplomatskom i bezbedonosnom. Time je poslata jasna poruka da Srbija neće ćutke gledati šta se događa- tvrdi izvor iz bezbedonosnih krugova.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd