Skip to main content
Izbori

SILEDŽIJE MALTRETIRAJU GLASAČE: Kandidatkinja SNS BRUTALNO PRETUČENA ispred biračkog mesta u Kotraži!

Foto:SD/Profimedia/ilustracija
Danijela Luković, kandidatkinja za odbornika sa liste SNS u Lučanima brutalno je napadnuta jutros ispred biračkog mesta 25 u Kotraži. Nepoznati muškarac pokušao je da spreči Lukovićevu da glasa i fizički nasrnuo na nju, svom silinom udarivši je u predelu leđa!

Danijela Luković je zaustavljena na samom ulasku na biračko mesto gde je siledžija prvo počeo da viče na nju da bi je zatim i krvnički udario u predelu leđa. Siledžija koji od otvaranja glasačkog mesta stoji ispred biračkog mesta, presreće i maltretira  birače, zahtevajući da ih legitimiše.

(UŽIVO) PRVI REZULTATI IZLAZNOSTI: Građani biraju odbornike u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli

On je dočekao je Danijelu uz psovke i povike "Ko si ti? Odakle si ti? Šta radiš tu?!" Zatim je u naletu besa fizički nasrnuo na nju i brutalno je udario. Kako se saznaje Danijela Luković napad je prijavila policiji.

Očevici tvrde da je čitava scena delovala zastrašujuće. Kako tvrde, napadač nije meštanin, pošto se u selu svi dobro poznaju.

- Danijelu Luković poznajemo, međutim ovog rmpaliju vidimo prvi put u životu - ističu oni.

Njoj je SRBIJA kriva za sav haos u regionu?! Sonja Biserko nam opet zabila NOŽ u LEĐA

Prema tvrdnjama meštana Danijelin napadač čini grupu od desetak siledžija koji od otvaranja biračkih mesta maltretiraju birače, presreću ih prilikom odlaska na glasanje.

Ističu da je Kotraža mesto u kojem se svi dobro poznaju i da su siledžije došle sa strane očigledno u nameri da izazovu haos. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd