Četvrtak 22. feb 2024.
albanski navijači

SRBIJA URUČILA PROTESTNU NOTU ALBANIJI ZBOG PALJENJA SRPSKE ZASTAVE! Evo šta se nalazi u saopštenju zbog tog skandaloznog čina

Foto: Printscreen/X/JOQ Albania
Ministarstvo u tom duhu očekuje da će nadležne institucije Albanije učiniti sve što je u njihovoj moći da identifikuju i procesuiraju počinioce tog gnusnog dela.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije uručilo je protestnu notu Ambasadi Albanije u Beogradu, kojom se najoštrije osuđuje neprihvatljiv čin paljenja srpske zastave na centralnom gradskom trgu Skenderbeg u Tirani.

BRNABIĆ NAKON SASTANKA SA STOLTENBERGOM: Podržavamo angažovanje KFOR u Pokrajini KiM Ana Brnabić i Jens Stoltenberg

BRNABIĆ NAKON SASTANKA SA STOLTENBERGOM: Podržavamo angažovanje KFOR u Pokrajini KiM

VUČIĆ PORUČIO ČELNIKU NATO-a: Ne primam ničija naređenja, srpskom vojskom upravljamo isključivo mi! (VIDEO)Aleksandar Vučić

VUČIĆ PORUČIO ČELNIKU NATO-a: Ne primam ničija naređenja, srpskom vojskom upravljamo isključivo mi! (VIDEO)

Prelistavanje dnevnih novina za 22. novembar 2023. godineprelistavanje

Prelistavanje dnevnih novina za 22. novembar 2023. godine

- Smatramo da ovakvi događaji štete bilateralnim odnosima dve zemlje, koji su u proteklih nekoliko godina dostigli najvišu tačku tokom viševekovne zajedničke istorije - kaže se u saopštenju MSP.

Dodaje se da Ministarstvo u tom duhu očekuje da će nadležne institucije Albanije učiniti sve što je u njihovoj moći da identifikuju i procesuiraju počinioce tog gnusnog dela, koji su jasno vidljivi na objavljenom snimku, kao i da će o tome diplomatskim putem u razumnom roku obavestiti i institucije Srbije.

Snimak paljenja zastave možete pogledati OVDE.

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd