Ponedeljak 04. mar 2024.
izbori

MARINIKA PLJUVALA MILICU, A SAD BI SA NJOM NA VLAST?! Ni stida ni srama - opoziciji je samo važna fotelja?!

Foto: Youtube Printscreen/insajder video/Čevu joanidis
Tepićeva je izgleda zaboravila kako je nedavno napadale kolege sa kojima bi da osvaja vlast.

Izgleda da u godini sa kojom se rastajemo, srpska opozicija nije izvukla dovoljno pouka u vezi sa osnovnim političkim principima da se vlast u Srbiji osvaja doslednošću i principijelnošću, kvalitetnom političkom kampanjom i naravno iskrenim i otvorenim pristupom prema biračima. 

Kada je u pitanju Marinika Tepić čini se ipak, da je ona ostala dosledna u jednoj stvari – preletanju. Naime, provincijski lukavo ona se nada se da će veštom postizbornom kombinatorikom upravo njena lista biti ta koja će najviše profitirati.

Kako stvari stoje u raspletu političkih događaja u Republici Srbiji, ponovo će Marinika morati u najam nekom od opozicionih partnera!

Baš zato su se predstavnici koalicije okupljene oko Dragana Đilasa, svojevremeno sastali u Beogradu sa predstavnicima Zavetnika, Dveri i koalicije okupljene oko DSS u pokušaju da osmisle strategiju kako da sklone Vučića sa vlasti, zaboravljajući šta su jedni o drugima do skoro pričali.

Naime, ne tako davno, Marinika je prema svojim kolegama iz Zavetnika bila veoma oštra i kritički nastrojena direktno ih optužujući da su "Vučićeve sluge".

Vučićeve sluge Zavetnici izvršavaju ono što SNS konvertiti ne smeju zbog EU. Da se pokažu Lavrovu kako i Srbiji treba ruski zakon kojim zabranjuje “nepoželjne” NVO. Lavrov zna da SNS skuplja potpise i Zavetnicima, kao za republičke 2016 – jedna duša u dva tela – pisala je ranije Marinika o Zavetnicima a onda ih pozvala da prave koaliciju!

Građane bi trebalo podsetiti i na to da Marinika nije imala reči hvale čak ni za svog političkog istomišljenika Mikija Aleksića za kog je tvrdila da je psovao u Narodnoj Skupštini.

Nakon teških optužbi i tenzičnih odnosa, vrlo brzo dolazi do sklapanja "primirja" i gle čuda, Marinika sa Miroslavom Mikijem Aleksićem ulazi u savez.

Sve navedeno jasno ukazuje na zaključak da ekipa samoproklamovanih boraca protiv nasilja ne zna za osećaj sramote, ali šta je sa desnicom koja se tako silovito bori da narodu pokaže da su im, navodno, položaj Srba na Kosovu i Metohiji i očuvanje tradicionalnih vrednosti na vrhu prioriteta?!

Očigledno im sitni politički interesi i sebična želja za vlašću ne smetaju da uđu u savez sa onima koji su na najbesprizorniji način spremni da idu protiv interesa srpskog naroda. Sa onima koji dele iste stavove kao Aljbin Kurti i na sva usta govore da je Srebrenica genocid. 

Jer kad fotelja lebdi u vazduhu nacionalističke parole lako padnu u zaborav.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd