Skip to main content
Andrija Mandić

"NE PLAŠIM SE NI BELIVUKA, NI ZVICERA" Kakav šah mat Andrije Mandića - Đukanović bez teksta!

Foto: B92/Printscreen
Mandić je poručio Milu da su Đukanovići porodično skloni korupciji.

Predsednički kandidat Demokratskog fronta i koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandić poručio je u debati Milu Đukanoviću da je njegova porodica sklona korupciji koja je rezultirala time da imaju milijarde evra. Đukanović je na to odgovorio da oni grade karijere nezavisno od njega.

- Mene je strah da smo mi u poziciji u kojoj se nalazi Turska koja je dugo na putu evorpskih integracija ali nikako da postane članica EU. Promenom vlasti, obračunaćemo se sa organizovanim kriminalom i korupcijom - kazao je Mandić.

(UŽIVO) ANDRIJA I MILO OČI U OČI Mandić poručio Đukanoviću: Vaša vlast je bila najgora pojava za Crnu Goru

(UŽIVO) ANDRIJA I MILO OČI U OČI Mandić poručio Đukanoviću: Vaša vlast je bila najgora pojava za Crnu Goru

POBEDNIČKO PITANJE TV DUELA! Mandić deklarisao Đukanovića: "Kako je moguće da slavite i Jova Kapičića i Krsta Zrnova?!"

POBEDNIČKO PITANJE TV DUELA! Mandić deklarisao Đukanovića: "Kako je moguće da slavite i Jova Kapičića i Krsta Zrnova?!"

On je Đukanoviću poručio da je njegova porodica sklona korupciji.

- To nije samo percepcija javnosti, niti ljudi koji podržavaju mene. Oni očekuju prikladan odgovor zašto se Crna Gora zarazila organizovanim kriminalom i korupcijom. Poginuo je Žugić, Pavle Bulatović, Duško Jovanović, Pukanić, Slavoljub Šćekić. To nisu deca neke druge zemlje nego Crne Gore - kazao je on.

Dodaje i da nije pominjao njegovu porodicu slučajno i odgovorio da je njegov sin i sinovac odgovarao zbog tuče u kafani.

- Država i treba tako da reaguje kao prema svakom građaninu Crne Gore. Zbog toga ovo govorim, jer mislim da tako država prema svakom treba da se ponaša. Ono što je problem sa Vama – nije lepo, niti normalno, da je Vaš brat vlasnik 265 stanova. Kada pogledate zgrade oko nas, možete prebrojati njih. A on nije otrkio internet niti je imao nekakvu ideju, nije ni preradan čovek. To je došlo preko zloupotrebe svog brata i države - rekao je Mandić.

On je, kako je kazao, napravio dogovor sa svojom porodicom i svima njima kazao da sutra kada bude predsednik Crne Gore, neće se ponašati kao Đukanović.

- Tu grešku koju ste napravili i koju ste dozvolili, nemojte da mislite da Crna Gora to ne vrednuje. Zamislite kako se oseća onaj siromašni čovek u Pljevljima koji čeka posao - kazao je on.

Dodaje da se ne plaši ni Belivuka ni Mljkovića ni Zvicera jer je ona napravljena u Sedmoj upravi.

- Tu su i ubice Zorana Đinđića. Dobro znate o tome, a Duško Marković o tome bolje zna. Ta Sedma uprava je rasadnik kriminala. Tu su i ubice Duška Jovanovića. Vi ste vršeći vlast naneli ogromnu štetu Crnoj Gori. Pare i ovo što je pokradeno od građana može se vratiti kroz anti-mafija zakon ali krv više ne možemo da nadoknadimo, a neko mora odgovarati za to - kazao je on.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
12 Beograd