Skip to main content
Nikola Stojanović

LAŽNA DRŽAVA NASTAVLJA DA ŠIRI DEZINFORMACIJE: Stojanović razotrkio laži bivšeg ministra tzv. Kosova (FOTO)

Foto: RTS/Printscreen
Nikola Stojanović, savetnik za spoljnu politiku predsednice Vlade Ane Brnabić, odgovorio je na neistinite tvrdnje bivšeg ministra spoljnih poslova tzv. Kosova Petrita Selimija. 

Selimi je na društvenoj mreži tviter napisao da Švajcarska federalna policija i dalje štiti bivšeg tužioca Dika Martija nakon što je razotkrivena mutna zavera da srpska obaveštajna služba planira da ga ubije i okrivi Albance za gnusni zločin, ali je Stojanović ubrzo demantovao laži bivšeg ministra tzv. Kosova. 

- Dezinformacije. Brza reakcija srpske policije je razvejala svaku sumnju da zaplet potiče iz Srbije. Uloženi su veliki napori i uspostavljena je dobra saradnja sa švajcarskom policijom kako bi se zaštitio život i bezbednost gospodina Dika Martija - napisao je Stojanović i dodao:

- Za takvu osobu koja je bila dovoljno hrabra da otkrije teška kršenja ljudskih prava na "Kosovu" od strane OVK, uključujući i gnusni zločin nedozvoljene trgovine ljudskim organima etničkih Srba - najmanje što možemo da učinimo je da obezbedimo da se život gospodina Martija vrati u normalu - zaključio je Nikola Stojanović na društvenoj mreži Tviter. 

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd