Sreda 29. nov 2023.
POLICIJA-TRAKA

Hteo u obračun sa ženinom familijom, pa u tazbinu poneo BOMBE, a onda se desio OBRT! DRAMA u Crnoj Gori

Foto: Srbija Danas
Policija Crne Gore uhapsila je lice čiji su inicijali D. T. iz Berana zbog sumnje da sa sobom nosi bombe u nameri da se obračuna sa ženinom familijom u Plavu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore

Policajci su postupajući po prijavi, organizovali potragu i pronašli na području Andrijevice vozilo kojim je on upravljao i koje su pregledali.

- Kod T. D. je pronađena kapisla – upaljač od bombe, dok je u vozilu nađena torbica u kojoj se nalazila bomba M75 bez inicijalne kapisle. T. D. je lišen slobode i od njega su oduzete bomba i kapisla - navedeno je u saopštenju.

RASPISANA NOVA POTERNICA: Policija traga za članom grupe "Pravda za Davida", Vedranom Berićem!

Nadležni državni tužilac je to kvalifikovao kao krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pa je T. D. zadržan u policijskim prostorijama i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Beranama.

Službenici Uprave policije Berane danas su na jednoj lokaciji na području Petnjice, pretragom terena, pronašli i 43,5 komada eksploziva, težine 8,7 kilograma, koji je bio sakriven, odnosno zakopan u improvizovanom bunkeru.

Pred klubom čupao i pesničio devojku, MMA borac mu pokazao mesto: Ko je Srbin spasitelj kome se divi region (FOTO)

- Policija preduzima dalje mere i radnje u ovom predmetu u koordinaciji sa tužilaštvom - navodi se u saopštenju.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd