Petak 23. feb 2024.
Džo Bajden

JE l' OVO POSLEDICA DEMENCIJE? Bajden objavio ŠOKANTNU fotografiju, čini se da ga ne dotiče mnogo trenutna dijagnoza (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/@JoeBiden
Pa ovo je HIT!

Američki predsednik Džo Bajden je u nedelju uveče objavio fotografiju koja implicira da su on i pevačica Tejlor Svift uspeli da donesu pobedu Kanzas Siti čifsa na Superboulu 2024.

"DOĐI KU**IN SINE DA TE ZAGRLIM" Legendarni susret papa Franje i predsednika Argentine koji ga je nazvao "IMBECILOM", a sad ga grli kao rođenog brata (FOTO)Havijer Milei

"DOĐI KU**IN SINE DA TE ZAGRLIM" Legendarni susret papa Franje i predsednika Argentine koji ga je nazvao "IMBECILOM", a sad ga grli kao rođenog brata (FOTO)

AKO PUTIN NAPADNE NATO, OVE ZEMLJE BIĆE U VELIKOM PROBLEMU! U planu je izgradnja 600 bunkera, a po svemu sudeći ruski predsednik odavno ima NOVU metuVladimir Putin

AKO PUTIN NAPADNE NATO, OVE ZEMLJE BIĆE U VELIKOM PROBLEMU! U planu je izgradnja 600 bunkera, a po svemu sudeći ruski predsednik odavno ima NOVU metu

BORELJ "SPUSTIO" TRAMPA NA ZEMLJU: NATO ne može da zavisi od HUMORA američkog predsednikaDonald Tramp

BORELJ "SPUSTIO" TRAMPA NA ZEMLJU: NATO ne može da zavisi od HUMORA američkog predsednika

Sviftova je primećena sa brojnim prijateljima sa A liste na stadionu kako navijaju za njenog dečka, igrača američkog fudbala Trevisa Kelsa iz Kanzas Sitija, dok je njegov tim pobedio San Francisko fortinajnerse u produžetku.

Ubrzo posle meča, Bajden je podelio mim „Mračni Brendon“, na kojem je prikazan on sa laserskim zracima kako mu izlaze iz očiju.

- Baš kao što smo zacrtali - stajalo je u natpisu Bajdenovog posta.

Čini se da je Bajdenova objava odgovor na teoriju zavere koju su izneli republikanci da će popularnost Tejlor Svift iskoristiti demokrate da dobiju impuls pred predsedničke izbore 2024.

On aludira na to da su Tejlor Svift i on glavni "krivci" za pobedu Kanzas Siti čifsa u Superboulu.

Kritičari predsednika koriste mim "Mračni Brendo" da ismeju njegovu uočenu slabost, ironično ga predstavljajući kao mračnu i preteću silu. Brendon je referenca na incident krajem 2021. kada je novinar Naskara naizgled pogrešno čuo gomilu koja je skandirala „je**š Džo Bajdena“ kao „Idemo, Brendone“.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd