Ponedeljak 04. mar 2024.
Izrael

SIRENE ZAVIJAJU NAD IZRAELOM: Hamas i Islamski džihad uzvratili žestoko, odjekuju eksplozije, napadnut Jerusalim!

Foto: Profimedia
Prekinuto primirje

Izraelska vojska nastavila je sa napadima na položaje palestinske militantne grupe Hamas u Pojasu Gaze nakon što je danas došlo do prekida primirja između Izraela i Hamasa, dok je istovremeno grupa Palestinski islamski Džihad ispalila više projektila na Izrael.

Izraelski ministar direktan, vojska mora slomiti Gazu SVOM SNAGOM! Ben Gvir: "Bez kompromisa, bez dogovora!"Foto: Profimedia

Izraelski ministar direktan, vojska mora slomiti Gazu SVOM SNAGOM! Ben Gvir: "Bez kompromisa, bez dogovora!"

NISU GUBILI VREME! Izraelci odmah po okončanju prijema pobili preko 40 Palestinaca, uglavnom žena i deceFoto YouTube Printscreen Wall Street Journal

NISU GUBILI VREME! Izraelci odmah po okončanju prijema pobili preko 40 Palestinaca, uglavnom žena i dece

"HAMAS RAZUME SAMO SILU" Galant otkrio naredne korake izraelske vojskeJoav Galant

"HAMAS RAZUME SAMO SILU" Galant otkrio naredne korake izraelske vojske

Izraelska vojska je saopštila da su njeni borbeni avioni izveli vazdušne napade na položaje palestinske militnatne grupe Hamas širom Pojasa Gaze u poslednjih nekoliko sati, i to na komandne centre u kojima su se nalazili operativci, kao i na lokaciju koja se koristi za lansiranje protivtenkovskih projektila na izraelske trupe, prenosi Tajms of Izrael.

Palsetinski islamski džihad saopštio je danas da je ispalio rakete na Jerusalim i druge gradove u Izraelu, dok su se sirene za vazdušnu opasnost mogle čuti u naselju Tekoa na okupiranoj Zapadnoj obali.

Kako prenosi izraelski portal, u Jerusalimu se mogla čuti buka eksplozija, ali, kako se navodi, nju je verovatno načinio izraelski PVO sistem ''Gvozdena kupola''.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd