Četvrtak 22. feb 2024.
skandal u vozu - London

HOROR SCENA U VOZU! Zaglavljeni putnici preživeli PAKAO nakon nestanka struje, jedna osoba postala žrtva manijaka! (VIDEO)

Foto: Twitter Printscreen/@jacekbroni
Šokantni detalji neviđenog scenarija u Londonu

Se*sualni manijak je sinoć navodno dodirivao putnicu sa kojom se vozio vozom na liniji Elizabet i time iskoristio prednost kada je u vozu nestalo struje.

PRONAĐENA LISTA ŽRTAVA I PREKO 150 METAKA: Novi detalji o muškarcu koji je usmrtio tri profesora na univerzitetu u Las Vegasu (VIDEO)Foto: Profimedia

PRONAĐENA LISTA ŽRTAVA I PREKO 150 METAKA: Novi detalji o muškarcu koji je usmrtio tri profesora na univerzitetu u Las Vegasu (VIDEO)

HOROR! UBIO PARTNERKU TOKOM INTIMNOG ČINA: Mislio da je žena zaspala! TELO PRONAĐENO u podrumu POSLE 7 DANA! Policija

HOROR! UBIO PARTNERKU TOKOM INTIMNOG ČINA: Mislio da je žena zaspala! TELO PRONAĐENO u podrumu POSLE 7 DANA!

MLADIĆ UPAO U RUPU, PA POGINUO: Policija poziva sve koji imaju snimke nadzornih kamera da se odmah jave! Policija Australija

MLADIĆ UPAO U RUPU, PA POGINUO: Policija poziva sve koji imaju snimke nadzornih kamera da se odmah jave!

Putnici su bili zaglavljeni u mrklom mraku i hladnim vagonima četiri sata nakon oštećenja električnih kablova u oblasti Ledbrouk Gruv u zapadnom Londonu.

Policajac je putnicima na mestu događaja rekao da je bilo 'nekoliko incidenata' uključujući hapšenje jednog lica pod sumnjom da je se*sualno dodirivalo putnicu.

Policajac je dodao da je proces evakuacije ljudi iz voza odložen "jer je neko odlučio da želi nekoga da dodirne".

Dve osobe su povređene kada su putnici zaglavili u prepunim vozovima u noćnom špicu kada je nestala struja.

Jedan putnik je na društvenoj mreži X objavio snimak policajca koji frustriranim putnicima govori da će uskoro biti evakuisani u obližnji depo.

Policajac je tada rekao: "Nismo vas tek tako napustili. Nažalost, imali smo nekoliko incidenata. Imali smo jedno hapšenje zbog se*sualnog napastvovanja. Dakle, stvari su trajale duže nego što je trebalo."

Na kraju se ispraznila rezervna baterija za grejanje i rasvetu, a oni koji su bili u vozu ostali su u mraku još sat i po vremena dok nije počela evakuacija

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd