Skip to main content
Sana Marin, premijerka Finske

NEVALJALICA! Procurio novi snimak finske premijerke, miluje muškarca koji joj nije muž, navodno dvojici sedela u krilo?! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/world News
Finska premijerka Sana Marin rekla je da je uradila test na drogu, nakon što su se pojavili novi snimci na kojima se vidi kako pleše sa finskom pop zvezdom.

Snimak je otkriven nakon što se Sana Marin (36) ove nedelje našla na udaru kritika zbog snimaka sa žurke koji su procurili u javnost, a neki političari su rekli da bi trebalo da se testira na narkotike.

INVAZIJA KENGURA NA AUSTRALIJSKI GRADIĆ! Mesto od 220 stanovnika u stalnom strahu i pod opsadom AGRESIVNIH torbara!

INVAZIJA KENGURA NA AUSTRALIJSKI GRADIĆ! Mesto od 220 stanovnika u stalnom strahu i pod opsadom AGRESIVNIH torbara!

"IGRALA SAM, PEVALA, RADILA LEGALNE STVARI" Nova afera u Finskoj, lepa premijerka ponovo na udaru (VIDEO)

"IGRALA SAM, PEVALA, RADILA LEGALNE STVARI" Nova afera u Finskoj, lepa premijerka ponovo na udaru (VIDEO)

Finska premijerka uradila test na drogu, a pogledajte je kako đuska sa prijateljima (VIDEO)

Finska premijerka uradila test na drogu, a pogledajte je kako đuska sa prijateljima (VIDEO)

Novi snimak sa muzičarem

Snimak koji kruži društvenim mrežama, prikazuje Marin u noćnom klubu oko 4 sata ujutro 7. avgusta sa rukama oko muškarca koji je, prema pisanju finskih medija, kantautor Olavi Usivirta. Na snimku se može videti kako se njišu od kuka do kuka dok Usivirta približava svoje lice vratu Marin i drži njegovu ruku na donjem delu njenih leđa.

U razgovoru za finski medij "Seiska", svedoci koji su bili u klubu kada su finska premijerka i njena pratnja došli u nedelju oko 2.30 ujutru, rekli su da je viđena kako pleše na isti način sa "nekoliko muškaraca". Svedoci su rekli da su sa njom bili finska pevačica i tekstopisac Alma i TikTok influenserka Sabina Sarka.

- Sana je intimno plesala sa najmanje tri različita muškarca. Takođe je sedela u krilima dva različita muškarca. Stavila je ruku pored jednog muškarca i on ju je nežno držao za ruku - navodno je rekao jedan svedok.

- Moji prijatelji i ja smo se pitali da li je ona zaista još uvek u braku. Činilo se da je prsten na ruci još uvek tu - rekao je navodno drugi svedok.

Finski medij "Seiska" je objavio i da je Marin ostala u klubu do najmanje 4.30 ujutro pre nego što je otišla kući da se oporavi. List "Iltalehti" je preneo iste navode. Podsetimo, Marin se 2020. udala za svog dugogodišneg partnera Markusa Raikonena.

Test na drogu

Na konferenciji za novinare u petak, Marin je rekla da je uradila test na drogu - a rezultati će biti gotovi sledeće nedelje. Marin je ponovila poricala da je ikada uzimala drogu.

- Nisam uradila ništa protivzakonito. Čak ni u tinejdžerskim godinama nisam koristila nikakvu vrstu droge - rekla je Marin, dodajući da je uradila test na drogu da bi ublažila zabrinutost. Marin je takođe insistirala da ima pravo na pretpostavku nevinosti.

Ona je dodala da njena sposobnost da obavlja dužnosti nije poremećena u noći kada je održana zabava i da bi napustila taj skup da je bilo potrebe da obavi neki posao.

Video-snimci Marinove na zabavi sa poznatim finskim influenserima i umetnicima počeo je da kruži društvenim mrežama ove sedmice, a preneli su ih i mediji u Finskoj i inostranstvu. Političari iz vladajuće koalicije i opozicije su nakon toga pozvali Marinovu da se testira na drogu.

BONUS VIDEO: Ukrajina se ruga turistima zbog eksplozija na Krimu

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd