Skip to main content
Ivana Smit

Ivana (18) pala sa 20. sprata: Pronašli je GOLU sa MODRICAMA po telu, otac otkrio JEZIVE slutnje (FOTO)

Foto: Facebook Printscreen/ Ivana Smit
Porodica angažovala privatnog advokata

Mlada manekenka Ivana Smit (18) ponađena je mrtva 7. decembra u Kuala Lumpuru u Maleziji. Ona je gola pala sa 20. sprata, posle svingenrske zabave jednog američkog para.

Policija je rekla da je uzrok nesreće najverovatnije droga, ali i alkohol.

Međutim britanski privatni detektiv Mark Vilijams Tomas kaže da njegova istraga pokazuje da njena smrt može da se tretira kao ubistvo.

Najnovija fotografija koja se pojavila pokazuje da je Ivanu kobne večeri iz kluba izneo muškarac, sa čije terase ja pala u smrt.

Holandski patalog Frank van de Got koji je obavio drugu obdukciju, kaže da nedostatak krvi na mestu gde je pronađena Ivana ukazuje na to da je devojka već bila mrtva kada je pala, odnosno da je sigurno bačena sa terase:

- Ivana je imala modrice na rukama koje nije izazvao pad, što ukazuje da je pre njene smrti došlo do borbe - rekao je Got.

Prikrivanje istine u ovom slučaju dovodi do povećanog međunarodnog pritiska na lokalne vlasti. Vilijams Tomas kaže da ima direktne dokaze o tome da policija štiti kriminalne grupe, i ističe da će u ovom slučaju još mnoge stvari isplivati na videlo.

Kamere noćnog kluba u Kuala Lumpuru pokazuju da je američki državljanin Aleksander Amado Džonson (45) izneo Ivanu na rukama. Džonson je osnivač Everus Vorlda, kompanije za kriptovalute sa sedištem u Kuala Lumpuru.

Ponovo izazvao burne reakcije: Prvo šokirao videom iz Japana, a sada je uradio NEŠTO JOŠ GNUSNIJE

Oko 7.30 časova Ivana je poslala prijateljici selfi sa Džonsonovom suprugom, indonezijskim modelom po imenu Luna, za koju se veruje da ima oko 30 godina. Policija veruje da je dva sata kasnije Ivana pala sa terase na šesti sprat pomenute zgrade.

Njeno telo je bilo golo, a pronađena je tek oko 15 časova istog dana. Policija još uvek nije pronašla Ivanine cipele i donje rublje. Analizama je utvrđeno da je u krvi imali alkohol i ekstazi. Druga autopsija je pokazala da je u organizmu takođe imala i kokain.

Kada je Ivanin otac video njeno telo u mrtvačnici, rekao je da je imala modrice na vratu. On strahuje da će ovaj slučaj biti zataškan i ne veruje da je Ivana sama pala , odnosno da je izvršila samoubistvo. Kada je lokalna policija rekla da nema elemenata krivičnog dela, njena porodica je angažovala privatnog detektiva.

Ivanin otac tvrdi da je policija želela da brzo zatvori slučaj, ali da su komšije te noći čule vikanje i svađu.

Rečeno mu je da su muž i žena u čijem se stanu sve odigralo zapravo svingeri, koji dovede mlade modele u svoju kuću kako bi pravili zabave i seks igre. Par je ispitan u policiji ali niko nije znao da kaže šta se desilo te noći. Džonson je rekao da je spavao od 10 do 15 časova, a da je njegova supruga ujutru odvela ćerkicu (4) u školu. 

Ivanini prijatelji i porodica kažu da su Džonson i njegova žena uhapšeni pod optužbama za drogu ali da nisu optuženi za smrt mlade devojke.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd