Skip to main content
ajkula u plićaku

(VIDEO) STRAVIČNA SCENA U PLIĆAKU: Otac hteo da proveri vodu na plaži kako bi se deca kupala, a onda je usledio HOROR

Foto: Daily mail printscreen
Nije ništa prepustio slučaju

Nedavno je zabeležen šokantan trenutak kada je jedan tata stajao na metar od smrtonosne pretnje dok je testirao da li je more bezbedno za njegovu decu.

TAJVAN ZAPRETIO RATOM KINI: "Ignorišu upozorenja – moraćemo da pucamo"

TAJVAN ZAPRETIO RATOM KINI: "Ignorišu upozorenja – moraćemo da pucamo"

NOVA NAPETOST U VODAMA BLISKOG ISTOKA: Dominacija Irana u Crvenom moru, još jedan šamar Amerikancima

NOVA NAPETOST U VODAMA BLISKOG ISTOKA: Dominacija Irana u Crvenom moru, još jedan šamar Amerikancima

JOŠ JEDAN PUTINOV SNIMAK PRIVUKAO PAŽNJU ZAPADA: Dok je razgovarao sa decom, nešto čudno se dešavalo s njim?! (VIDEO)

JOŠ JEDAN PUTINOV SNIMAK PRIVUKAO PAŽNJU ZAPADA: Dok je razgovarao sa decom, nešto čudno se dešavalo s njim?! (VIDEO)

B.Dž. i njegova supruga Dženel bili su na plaži u Australiji sa svoje dvoje dece kada je iznenada primetio ogromnu tigrastu ajkulu kako vreba blizu obale.

Na snimku objavljenom na njihovom Jutjub kanalu, tata se može videti kako hoda do ivice vode u zalivu Ajkula. On potom kreće nogom u more i zatrese njom, zbog čega se voda ustalasala, prenosi The Sun.

Ali za nekoliko trenutaka izgleda da se tamna pojava počela udaljavati na svega nekoliko stopa od njega. Par je tada shvatio da imaju posla sa tigrastom ajkulom koja se šunjala blizu obale.

B.Dž. i Džanel - koji putuju širom zemlje od maja 2021. sa svojom decom i dokumentuju to na svojoj Instragam stranici @gettinglostisbeingfound - odlučili su da ne puste svoju decu da se igraju u moru.

- Krenuli smo na kupanje i primetili smo peraje, pa je moj muž malo prskao nogom po vodi da vidi da li je agresivna i zapljusno je pravo na ajkulu. Odlučili smo da ne plivamo sa decom tamo - rekla je mama za "Femail".

Mnogi su bili iznenađeni koliko je bilo teško primetiti zver, uprkos tome što je voda bila kristalno čista.

- Uprkos čistoj vodi, bilo je teško videti je sve dok nije ušla u veoma plitku vodu - rekao je jedan od pratilaca na Instagramu.

- Bio sam spreman da se smejem ljudima koji su preterano paranoični, ali onda se ona pojavila. Ok pošteno - rekao je drugi.

Tigraste ajkule mogu da narastu do 7,62 metra dužine i da teže do 635 kilograma i za njih se kaže da su odgovorne za više napada na ljude nego bilo koja vrsta osim velikih belih ajkula.

U martu je turistu ubila tigrasta ajkula od 2,43 metra u prvom smrtonosnom napadu na karipskom ostrvu. U januaru, jedan video je prikazao plivače kako beže da spasu živote dok se tigrasta ajkula približavala plaži u Pertu u Zapadnoj Australiji. Najmanje šest ljudi je poginulo u više od 40 napada ajkula širom sveta do sada 2022. godine.

U julu su dva spasioca i jedan plivač napadnuti u odvojenim napadima na popularnim plažama na njujorškom "Fajr ajlendu".

BONUS VIDEO: SKANDAL U AVIONU Posada u obroku pronašla GLAVU ZMIJE

 

Vremenska prognoza
Snow
-0 Beograd