Utorak 27. feb 2024.
Vladimir Putin

CELA RUSIJA NA NOGAMA! Putin se ponovo kandidovao za PREDSEDNIKA, narod ga podržao kao nikada do sad!

Foto: Profimedia/ilustracija
Svi su veoma srećni zbog ovog poteza ruskog predsednika

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je u razgovoru sa jednim od dobitnika državne nagrade za herojstvo u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini da namerava da se kandiduje za novi predsednički mandat, javlja izveštač Sputnjika.

"OČUVANJE I POVEĆANJE RUSKE POPULACIJE JE NAŠ CILJ" Putin pozvao žene da rađaju po OSMORO dece, rusko stanovništvo u opadanju!Foto: Profimedia

"OČUVANJE I POVEĆANJE RUSKE POPULACIJE JE NAŠ CILJ" Putin pozvao žene da rađaju po OSMORO dece, rusko stanovništvo u opadanju!

RUSKI BORCI RAZBILI SU MIT O NEPOBEDIVOSTI ZAPADA! Putin ponosan na svoju ARMIJU: "Naša obaveza je da znamo ko su Heroji Otadžbine i da ih poštujemo"vladimir putin

RUSKI BORCI RAZBILI SU MIT O NEPOBEDIVOSTI ZAPADA! Putin ponosan na svoju ARMIJU: "Naša obaveza je da znamo ko su Heroji Otadžbine i da ih poštujemo"

ORBAN NIKAD JASNIJI: "Srbi trpe provokacije na Kosovu i Metohiji! Mora se POŠTOVATI međunarodno pravo! Možete uvek računati na Mađarsku"viktor orban

ORBAN NIKAD JASNIJI: "Srbi trpe provokacije na Kosovu i Metohiji! Mora se POŠTOVATI međunarodno pravo! Možete uvek računati na Mađarsku"

To su novinarima rekli učesnici razgovora sa predsednikom posle ceremonije dodele nagrada u Kremlju.

Putinu se sa odgovarajućom molbom obratio predsednik parlamenta DNR i komandir bataljona "Sparta" Artjom Žoga a Putin se saglasio, naveli su oni.

Cela Rusija uz Putina

Žoga je ispričao novinarima da su učesnici specijalne vojne operacije veoma srećni što je Putin uvažio molbu o kandidaturi i da ga cela Rusija podržava.

On je dodao da je ruskom predsedniku preneo molbu građana novih teritorija da se kandiduje i da će oni glasati za njega.

Prema njegovim rečima, svi na frontu su brinuli i pitali se hoće li se ruski lider kandidovati.

Žoga je poručio da će se Putin kandidovati i nije se dvoumio, jer je upravo sada potrebno biti sa narododom.

- Ne, nije se kolebao. Naš predsednik donosi odluke bez kolebanja, on je uvek siguran u svoje aktivnosti, svoje odluke, svoje reči - ocenio je Žoga.

Predsedavajući DNR je takođe naglasio da je spreman da postane Putinov poverenik.

Sadašnja ovlašćenja ruskog predsednika ističu 7. maja naredne godine.

Izbori za predsednika Rusije biće održani od 15. do 17. marta 2024. godine.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd