Skip to main content
slobodan pad

"Supruga je ZGNJEČENA PRED MOJIM OČIMA": Majka TROJE DECE htela da skače bandžijem, a onda su krivicom ovog čoveka stvari krenule po zlu i ishod je bio tragičan (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/ @Lego Media
Instruktor ekstremnih sportova osuđen je na četiri godine zatvora nakon što nije dobro osigurao bandži skok žene, što je nesrećnicu odvelo u smrt.

Jevgenija Leontijeva (33) htela je da odustane od skoka uprkos tome što je bila iskusna, ali Aleksander Mužnikas, takođe 33-godišnjak, pozvao je da nastavi sa tim. Njen prijatelj Anton Ševelev rekao je na sudu da je tražio od instruktora da joj skine pojas jer se "bojala da skoči" kako bi "otišli kući". Međutim, Mužnikas je, ipak, nagovorio na skok, piše "Metro".

Osuđen je za nuđenje usluga koje nisu zadovoljavale sigurnosna pravila i uzrokovanje smrti iz nehata. Na sudu je priznao da je brzo odvezao ženu u bolnicu nakon njenog užasnog pada. Osuđen je na četiri godine zatvora na ročištu prikazanom na kazahstanskoj televiziji.

DRAMA NA AERODROMU U PARIZU: Policija ubila naoružanog muškaraca

DRAMA NA AERODROMU U PARIZU: Policija ubila naoružanog muškaraca

POLARNI MEDVED SIŠAO U SELO da traži pomoć od ljudi, KAD SU GA UGLEDALI odmah krenula akcija spašavanja!

POLARNI MEDVED SIŠAO U SELO da traži pomoć od ljudi, KAD SU GA UGLEDALI odmah krenula akcija spašavanja!

PRIPREMITE SE, STIŽU ZARAZNE BOLESTI: Biće sve gore i gore! Objavljena zabrinjavajuća studija naučnika

PRIPREMITE SE, STIŽU ZARAZNE BOLESTI: Biće sve gore i gore! Objavljena zabrinjavajuća studija naučnika

Tokom incidenta joj je rekao: "Nije ti prvi put da skačeš. Znaš kako se to radi. Jesam li ti uzalud stavio sigurnosni pojas?". Zatim je skočila sa krova hotela, ali potporno uže nije bilo dobro pričvršćeno i nastavilo je da se njiše.

Odletela je na gvozdenu ogradu, što joj je nanelo ozbiljne povrede glave.

Instruktor nije sve proverio

Svemu je svedočio njen suprug koji joj je rekao da je voli trenutak pre nego što je skočila.

- Moja žena bila je "zgnječena" pred mojim očima. Bio sam u šoku i panici. Očigleno je bila krivica zaposlenih. Nisu koordinirali skakanje. Instruktor nije spustio pogled da proveri da li je uže zavezano. Samo joj je rekao: "Skoči!". Ne želim ovo nikome. On je kriv. Mora da odsluži kaznu u zatvoru - rekao je suprug.

Mama troje dece Jevgenija pustila je svoju prijateljicu da prva krene, a taj "slobodni leteći" skok bio je uspešan, rečeno je na sudu u Karagandi. Svedoci su rekli da je Jevgenija delovala uplašeno, ali su je ohrabrili da nastavi. Začuli su se vrisci posmatrača na krovu, a oni ispod su požurili u pomoć nakon užasnog pada.

Poprečna užad - za koju je bilo pričvršćeno njeno uže - i koja su bila predviđena da zaustave njen pad ostavljajući je da visi iznad tla, nisu izdržala ili čak nisu bila pričvršćena.

Zadobila je tešku frakturu lobanje i oštećenje na mozgu, kao i višestruke prelome desne strane i hitno je prebačena u bolnicu, ali hirurzi nisu uspeli da je spasu. Jevgenija se starala o tri dečaka mlađa od 14 godina, dvojicu svojih i sina od rođaka koji je preminuo. Njen ožalošćeni suprug sada mora sam da odgaja troje dece od osam, 11 i 12 godina.

BONUS VIDEO: Ukrajina se ruga turistima zbog eksplozija na Krimu

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd