Ponedeljak 04. mar 2024.
lav

Čuvari u zoo-vrtu videli CIPELU KOJA VIRI IZ USTA JEDNE OD VELIKIH MAČAKA, ali ih je tek u kavezu čekala prava noćna mora

Foto: Profimedia
Noge su mu bile jezivo osakaćene.

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je u kavezu velike mačke u pakistanskom ZOO u sredu, izvestili su iz te institucije. Noćna je mora počela kada su zaposleni videli cipelu kako viri iz usta jedne od velikih mačaka.

BELA KUĆA PROGNOZIRA MOGUĆI RAT SA RUSIJOM Svet u strahu od globalnog sukoba: Kirbi saopštio šta bi moglo da bude "okidač"globalni rat

BELA KUĆA PROGNOZIRA MOGUĆI RAT SA RUSIJOM Svet u strahu od globalnog sukoba: Kirbi saopštio šta bi moglo da bude "okidač"

LEŽALA JE KRVAVA, OKRENUTA LICEM KA PODU Nasilnik brutalno prebio ženu, a zbog neverovatnog poteza najmlađeg deteta dobio maksimalnu kaznupolicija

LEŽALA JE KRVAVA, OKRENUTA LICEM KA PODU Nasilnik brutalno prebio ženu, a zbog neverovatnog poteza najmlađeg deteta dobio maksimalnu kaznu

OKUPACIJA, MARIONETSKA VLADA ILI NEŠTO TREĆE?! Poruke Netanijahua nagoveštavaju dramatične promene nakon sukobagaza

OKUPACIJA, MARIONETSKA VLADA ILI NEŠTO TREĆE?! Poruke Netanijahua nagoveštavaju dramatične promene nakon sukoba

- Čistili su vrt i kaveze, a onda su videli cipelu. To im je odmah bilo sumnjivo, pa su pretražili sve i pronašli telo muškarca - rekao je lokalni zvaničnik Zahir Anvar.

Nije, doduše, poznato o kojoj je životinji radi. U objašnjenju je Anvar koristio pakistansku reč koja može značiti da je reč i o tigru i o leopardu, a pošto ZOO ima obe vrste, zasada je nemoguće utvrditi koja je mačka usmrtila muškarca.

- Ono što za sada možemo reći jeste da taj muškarac očigledno nije bio pri sebi. Normalna osoba ne bi uskočila u kavez, a posebno zato što je ona obezbeđena, pa nije ni lako ući u nju. Iza koveza su stepenice, pa pretpostavljamo da je skočio s njih - dodao je.

Kako saznaju mediji, noge muškarca su jezivo osakaćene.

- Još uvek ne znamo ko je on niti kako je došao tamo. Istraga je u toku. U trenutku pronalaska povrede su bile svega nekoliko sati stare. Trenutno forenzičari pregledaju telo - rekao je spasilac.

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
15 Beograd