Subota 24. feb 2024.
Aleksandra Prijović

"Jako mi je žao što se to desilo..." Prija se oglasila nakon što je momak povređen na njenom koncertu

Foto: ATA images
Pevačica je zaustavila koncert, a momku je odmah ukazana potrebna pomoć.

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi veliki koncert od čak pet koje je zakazala u areni u Zagrebu. Pored sjajne atmosfere i hitova koji su obeležili Prijin koncert u Hrvatskoj, nažalost došlo je i do manjeg incidenta, kada je devojka iz publike pokušala da se popne na binu, ali ju je obezbeđenje u tome odmah sprečilo. 

U trenutku dok su je sklanjali sa scene, član obezbeđenja se spotakao i pao, pa su morali da ga zbrinu iza bine. Njemu je odmah ukazana pomoć, a Prijovićeva je na kratko zaustavila koncert i prišla da vidi da li je sve u redu.

INCIDENT na Prijinom koncertu u Zagrebu: Član obezbeđenja zadobio POVREDE dok je sprečavao haosAleksandra Prijović

INCIDENT na Prijinom koncertu u Zagrebu: Član obezbeđenja zadobio POVREDE dok je sprečavao haos

Danas je gledate na RTS-u, a I NE ZNATE DA JE TO ONA - Da li ste prepoznali Suzanu iz kultnog filma "Sivi kamion crvene boje"?Sivi kamion crvene boje

Danas je gledate na RTS-u, a I NE ZNATE DA JE TO ONA - Da li ste prepoznali Suzanu iz kultnog filma "Sivi kamion crvene boje"?

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert u Zagrebu - Zbog OVOGA je nastao muk u Areni: "Samo sekund..."Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert u Zagrebu - Zbog OVOGA je nastao muk u Areni: "Samo sekund..."

Bez obzira na ovaj nemili događaj, Aleksandra je kao pravi profesionalac odradila koncert do kraja, a kasnije je na konferenciji za novinare otkrila šta se dogodilo. 

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović
Foto: ATA images

- Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao što se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla "ajde dođi", više je nisam ni videla - ispričala je Aleksandra, koja je istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović
Foto: ATA images

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd