Skip to main content
dzej-ramadanovski

HITNO HOSPITALIZOVAN! Svi su mislili da će Džej Ramadanovski UMRETI!

Foto: Srbija Danas
Moraju da ga operišu.

Džej Ramadanovski ovih dana preživljava ozbiljnu životnu dramu. Nakon što mu je prošle nedelje pozlilo, hitno je iz Beograda prebačen u Beč na specijalizovanu kliniku za kardiovaskularne bolesti gde mu je hitno zakazana operacija srčanih zalizaka.

NOVA OPERACIJA: Nakon BORBE ZA ŽIVOT, Tamara Đurić ponovo ide pod nož

Porodica i najbliži Džejovi prijatelji veoma su uplašeni za njegov život, a on, prema njihovim rečima, nije ni svestan ozbiljnosti situacije, te uopšte i ne misli o činjenici da je lako mogao da umre!

HITNO HOSPITALIZOVAN! Omiljenu rijaliti zvezdu napustila verenica, a zatim je uslediIo NAJGORE

dzej ramadanovski
Foto: Srbija Danas

- U prethodnih nekoliko meseci Džej oseća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno kada se penje uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja. Drugim rečima, bilo kakve aktivnosti koje su mu do nedavno bile normalne, sada ga umaraju! Međutim, Džej, kao i obično, nije ništa od toga shvatao ozbiljno! Čak ni ubrzan rad srca nije mu bio dovoljan alarm da se obrati lekarima - priča izvor i objašnjava:

STRAŠNO! NASRNUO JE NA NJU! Kolega pokušao da SILUJE Draganu Mirković!

- Međutim, pre par nedelja toliko mu je pozlilo da je delovalo kao da će umreti! Sva sreća, pa su sa njim bile dve prijateljice koje su ga hitno odvezle u bolnicu! Iz čista mira počeo je da se guši, i to dok je ležao i odmarao se! Suvi kašalj ga je umalo udavio, bilo je jezivo… One su pozvale jednog od Džejovih najboljih prijatelja, inače muža naše veoma poznate glumice!

dzej ramadanovski
Foto: Srbija Danas

- On je munjevito reagovao i Džeja je odmah odveo na jednu privatnu kliniku u Beogradu nakon čega mu je uz pomoć svojih veza zakazao pregled kod jednog do najboljih kardiologa u Evropi, a koji radi u specijalizovanoj klinici za kardiovaskularne bolesti u Beču. Istina, Džeju je već u Beogradu bilo bolje nakon ukazane hitne pomoći, međutim, lekari su mu skrenuli pažnju da mora ozbiljno da se leči. Već sutra je odleteo u Beč na privatnu kliniku gde su urađene sve analize - ispričao je izvor za "Stars".

NE DAJ SE LEGENDO! Slavni srpski pevač prebačen u bolnicu! Operacija HITNA!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd