Utorak 27. feb 2024.
Milica Pavlović

Milica Pavlović PRIZNALA u kakvim je odnosima sa maćehinim ćerkama - "MORAM da otkrijem..."

Foto: ATA images
Milica Pavlović otkrila je kako teku pripreme za spektakl, pa se prisetila svog početka i velike podrške koju joj je pružila njena porodica. Dotakla se i odnosa sa ćerkama njene maćehe pa otkrila ko od porodice dolazi na njen koncert u Areni.

Muzička zvezda Milica Pavlović govorila je o svom koncertu u beogradskoj Areni, te se dotakla svoje porodice, u kojoj pronalazi izvor energije i podrške.

Ona se na početku prisetila svojih početaka, pa poručila jaku poruku svima koji i dalje ne misle lepo o njoj i njenom radu.

"Prepucavali smo se javno..." Dara Bubamara otkrila šta joj je Ceca rekla o gostovanju Karleuše na koncertuKarleuša, Dara i Ceca

"Prepucavali smo se javno..." Dara Bubamara otkrila šta joj je Ceca rekla o gostovanju Karleuše na koncertu

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakrKarleuša i Nataša DNK

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakr

Čežnja za porodicom - Anastasija Ražnatović ovom objavom pokazala koliko joj nedostaju najmiliji, fotografija koja topi srca Anastasija Ražnatović

Čežnja za porodicom - Anastasija Ražnatović ovom objavom pokazala koliko joj nedostaju najmiliji, fotografija koja topi srca

- Ja sam uvek govorila "Samo me gledajte i samo me pustite". Ljudi tada nisu iskonski verovali da sam to stvarno ja - jedna vesela devojka kojoj je Bog dao talenat i za igru i za pesmu. Poručila bih svim novim možda velikim zvezdama: Iskoristite šansu koju vam Bog i život pruža - započela je Milica.

Milica Pavlović
Foto: Srbija Danas

- Moj deda je dolazio i kada sam nastupala u Leskovcu po klubovima. Svi su znali da kada vide čoveka sa šeširom da je to moj deda. Čak je bio sa mnom i na bini. On je živeo moj san, a baka je pratila svog supruga i unuku kojoj je do juče menjala haljinice, koja je za ponos i dete za primer jednog Vladimira i jedne Rade. Ta njena Milica sad peva i igra na tv-u. Njoj je to bila najlepša pesma na dnevnom nivou. Mnogo mi je žao šo neće biti tu na koncertu.

Pavlovićeva je otkrila i ko će se od njene porodice naći na koncertu u Areni.

Milica Pavlović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Trenutno je opšte narodno veselje povodom tog dela, razmišljaju šta obući. Moram da otkrijem i da dolaze i ćerke moje maćehe, i to me jako raduje, Vida i Nedeljka. Kupile su karte iz Švajcarske i dolaze. Biće moja tetka, otac, maćeha. Uža i šira familija. Prijatelji iz Švajcarske takođe - istakla je pevačica.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd