Četvrtak 22. feb 2024.
Jelena Karleuša, Nataša Aksentijević

"Nisam osoba kojoj ovo treba..." Nataša Aksentijević izričita nakon NOVOG NAPADA Karleuše - Neka prođe halabuka

Foto: ATA images
Aksentijevićeva je poznata kao neko ko uživa u hrani i ne libi se da o tome javno govori, kao što je i učinila u emisiji na "Prvoj TV", a upravo njene reči su izrevoltirale popularnu pevačicu, koja je poznata kao neko ko se zalaže za prava životinja i koja je veganka. U dva naleta, Nataša DNK se našla na tapetu pevačice.

Na tapetu Jelene Karleuše se ovih dana na društvenoj mreži Instagram našla voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK.

Aksentijevićeva je poznata kao neko ko uživa u hrani i ne libi se da o tome javno govori, kao što je i učinila u emisiji na "Prvoj TV",  a upravo njene reči su izrevoltirale popularnu pevačicu, koja je poznata kao neko ko se zalaže za prava životinja i koja je veganka. Nakon što je pevačica uputila poruku koja tera na razmišljanje, nastavila je u istom tonu.

Prvo oglašavanje Nataše Aksentijević nakon BRUTALNE OSUDE Jelene Karleuše, evo šta je glumica imala da poruči Jelena Karleuša, Nataša Akentijević

Prvo oglašavanje Nataše Aksentijević nakon BRUTALNE OSUDE Jelene Karleuše, evo šta je glumica imala da poruči

Traži oprost ZA SMRTNI GREH SVOGA OCA: Stanković o porodičnom prokletstvu, zbog ovoga je otišao u MANASTIR?Milan Stanković

Traži oprost ZA SMRTNI GREH SVOGA OCA: Stanković o porodičnom prokletstvu, zbog ovoga je otišao u MANASTIR?

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom. To je očigledno, ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći, tvoj je izbor šta ćeš jesti. Jedi i g*vna što se mene tiče (bolje g*vna nego leš). Po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo. O pritisku, šećeru, viscelarnim mastima, masnoj jetri da ne govorim, tvoja stvar, ali moraš da razumeš da nemaš šta ti da dozvoljavaš kada je o tuđem životu reč. Tu ja tebi ne dozvoljavam. Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti. Navijaš za masakr životinja koje imaju pravo da žive, baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju. Ti si kako kaže, isto što i svinja. Mada, svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta. Budi više svinja, a manje ignorantna budala - istakla je u prvoj objavi Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Jelena Karleuša, Nataša Akentijević
Foto: instagram printscreen/karleusastar

- U svetu vlada trend "body positivity"-ja gde npr. nekome ko ima 150 kg ne smeš da kažeš da je debeo, prihvataš ga kao takvog i ne osuđuješ. Masovno brendovi promovišu kolekcije za plus velicine, plus sajz manekenke krase piste, pevačice kao sto su Bebe Reksa ponosno nose trikoe na nastupima i nova su morž realnost, promoviše se kult prihvatanja gojaznosti kao normalnost novog doba. Pogotovo kod nas na Balkanu oduvek je važilo užasno pravilo, "debelo dete je zdravo dete". Ovih dana, javne ličnosti poput plus sajz glumica, javno na televiziji propovedaju da se više poistovećuju sa svinjom nego sa suncokretom i da ih grickanje badema guši, a da svinjska mast uopšte ne goji, te da vegetarijanci nemaju pravo da ih smaraju. Ali istina je ipak surova. Gojaznost je bolest protiv koje moramo da se borimo i nogama i rukama, da bar spasimo našu decu koja su već sad u prekomernoj težini jer jedu "fast food" i ne idu napolje da trče, već bulje u telefone. Gojaznost i masna ishrana dovodi do apsolutno svih drugih zdravstvenih problema. Gojazni ljudi žive mnogo kraće, životno su ugroženi, umiru od srčanog i moždanog udara jako mladi, piju gomilu lekova za pritisak, šećer, a mogućnost za dobijanje kancera se utrostručava. Kancerske ćelije se hrane šećerom i masnim ćelijama, kisela sredina organizma im prija. Da li ste znali da je gojaznost uzročnik steriliteta kod žena? Dok se skoro svi davimo u višku kilograma, shvatam da smo kao vrsta masovno oboleli i da smo u velikom problemu. Neće nas ubiti neki smrtonosni virus, nas će pobiti ždranje! Spasimo se, spasimo našu decu masti i šećera, gojaznosti i bolesti. Uzmimo živote u svoje ruke! Gojaznost je bolest, gojaznost je slabost volje, gojaznost je put ka hladnjači pre vremena - napisala je ona u svojoj novoj objavi.

Jelena Karleuša
Foto: instagram printscreen/Jelena Karleuša

Portal Srbija Danas pozvao je Natašu sa pitanjem da li razmišlja da postane vegan, da li na takav način vidi gojaznost kod odraslih i dece, kao i da li posvećuje pažnju ovakvim komentarima.

Nataša Aksentijević
Foto: YouTube/TVDR

- Opšte poznato je šta ja mislim... Nemam nikakav komentar dok ne prođe ova halabuka. Nisam osoba kojoj ovo treba. Mislim da je ovo besmisleno. Neću nikome to da komentarišem. Ide Nova godina, razumem da su vam potrebni klikovi. Ne bih da ništa objavljujete na tu temu - izjavila je Nataša DNK.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd