Utorak 27. feb 2024.
Jelena Karleuša, Nataša Akentijević

Prvo oglašavanje Nataše Aksentijević nakon BRUTALNE OSUDE Jelene Karleuše, evo šta je glumica imala da poruči

Foto: ATA images
Nataša Aksentijević se oglasila za portal Srbija Danas i otkrila kako komentariše oštre komentare Jelene Karleuše na račun njenog načina života.

Na tapetu Jelene Karleuše ove noći na društvenoj mreži Instagram našla se voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK.

Aksentijevićeva je poznata kao neko ko uživa u hrani i ne libi se da o tome javno govori, kao što je i učinila u emisiji na "Prvoj TV",  a upravo njene reči su izrevoltirale popularnu pevačicu, koja je poznata kao neko ko se zalaže za prava životinja i koja je veganka. Ovim povodom portal Srbija Danas kontaktirao je Natašu kako bismo čuli i njen komentar.

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakrKarleuša i Nataša DNK

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakr

"Sjaši s mene" Karleuša i Nući ponovo u ratu, Jelena na repera udarila nikad brutalnijeJelena Karleuša, Nući

"Sjaši s mene" Karleuša i Nući ponovo u ratu, Jelena na repera udarila nikad brutalnije

"Prepucavali smo se javno..." Dara Bubamara otkrila šta joj je Ceca rekla o gostovanju Karleuše na koncertuKarleuša, Dara i Ceca

"Prepucavali smo se javno..." Dara Bubamara otkrila šta joj je Ceca rekla o gostovanju Karleuše na koncertu

Nataša Aksentijević
Foto: ATA images

- Sad ste me baš zatekli, nisam to ništa ispratila, sad mi se završila predstava - bila je kratka i zbunjena Nataša za portal Srbija Danas

- Ljudi ne znaju velike istine o slanini, a to je da 100 grama slanine ima samo 500 kalorija kao i 100 grama badema. Vi kada pojedete 100 grama badema počnete da se davite, ide vam sve ono... a sa slaninom dobijete snagu, energiju i žedni ste - rekla je u svom stilu Nataša Aksentijević tokom svog gostovanja.

Dok je Karleuša oštro osudila ovakav stav glumice.

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom. To je očigledno, ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći, tvoj je izbor šta ćeš jesti. Jedi i g*vna što se mene tiče (bolje g*vna nego leš). Po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo. O pritisku, šećeru, viscelarnim mastima, masnoj jetri da ne govorim, tvoja stvar, ali moraš da razumeš da nemaš šta ti da dozvoljavaš kada je o tuđem životu reč. Tu ja tebi ne dozvoljavam. Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti. Navijaš za masakr životinja koje imaju pravo da žive, baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju. Ti si kako kaže, isto što i svinja. Mada, svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta. Budi više svinja, a manje ignorantna budala - istakla je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd