Skip to main content
Jelena Marjanović

PEVAČICA GRANDA OBJAVILA PREPISKU SA POKOJNOM JELENOM: Dragi anđele, dobro sam... (FOTO)

Na ovo niko ne može da ostane imun...

Telo ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33) nađeno je na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Ona je nestala dok je trčala na nasipu u beogradskom naselju Crvenka.

Policija je odmah krenula u potragu, ali je telo nesrećne žene pronađeno tek sutradan 3. aprila. Iako je prema pisanjima medija policija bila na tragu ubici, do hapšenja još uvek nije došlo.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA: Filipu SKINULA MRAK Prijina koleginica! Molila ga je. . .

Njeni najbliži, kao i kolege i prijatelji, još uvek ne mogu da se pomire sa ovom tragedijom. Jedna od njih je i pevačica Ljupka Stević koja je na svom Instagram profilu podelila poruku upućenu Jeleni:

- Dragi anđele,dobro sam i sve je u redu... Na poruku ti odgovaram nakon 3 dugih godina... Imam mopsa kao sto si i ti imala punu kuću te divne rase, koliko se sećam, tvoji su bili dobro uhranjeni i bilo ih je 3... Spavali su na krevetu... Moj pas se zove Keš. Kupila sam ga odmah nakon što sam ih videla kod tebe u kući... - napisala je Ljupka.

OTKRIĆE POSLE TOLIKO VREMENA! Rekao istinu o Ceci i sebi, dva sata kasnije - UBISTVO

Ona je imala još divnih reči za pokojnu Jelenu:

- Ako anđeli imaju svoj način da dođu do izražaja i ako je ovo od Boga dar, da ljudi spoznaju čistinu jedne duše - onda smo blagosloveni svi koji smo imali makar i jedan kontakt sa tobom... Bila mi je čast da te upoznam, da mi se nasmešiš i budeš najljubaznija osoba koju sam ikada upoznala...

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd