Sreda 21. feb 2024.
Tijana Stajišić

Bila je NAJLEPŠA SRPKINJA: Tijana je u rijalitiju zavela Macu, a danas je promenila LIČNI OPIS i bavi se ovim (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/Slavicgrils
Jedna od najlepših i najatraktivnijih devojaka na ovim prostorima, nekada je žarila i palila, a sada izgleda potpuno drugačije. Evo i kako.

Nekadašnja manekenka Tijana Stajšić važila je za jednu od najlepših žena Jugoslavije, ali već godinama nije prisutna u javnosti.

Tijana je rođena u Somboru 1984. godine i još kao tinejdžerka počela je da se bavi manekenstvom i postigla brojne uspehe. Godine 2001. pobedila je na izboru za Mis Jugoslavije, a zatim se na svetskom izboru u Južnoj Africi plasirala u top deset lepotica, zauzela 6. mesto i time postala jedna od naših najuspešnijih misica.

Vreme je da STIGNE UNUČICA - Nakon bebe Aleksandra, Brena poželela devojčicu: "Najveća sreća je..."Lepa Brena, Boba Živojinović

Vreme je da STIGNE UNUČICA - Nakon bebe Aleksandra, Brena poželela devojčicu: "Najveća sreća je..."

Porodična IDILA: Sinčić Aleksandar drži mamu za ruke, a Filip je LJUBI PRED SVIMA - Danas Prija OSVAJA HRVATEFilip i Aleksandra Živojinović

Porodična IDILA: Sinčić Aleksandar drži mamu za ruke, a Filip je LJUBI PRED SVIMA - Danas Prija OSVAJA HRVATE

Tea Tairović otvorila dušu emotivnom životu "Tužne tekstove pišem jer sam neispunjena kada je reč o partnerskoj ljubavi"Tea-Tairović

Tea Tairović otvorila dušu emotivnom životu "Tužne tekstove pišem jer sam neispunjena kada je reč o partnerskoj ljubavi"

Tijana Stajišić
Foto: Youtube printscreen/ Slavicgrils
  

Pored mode, bavila se i sportom, te je bila prvakinja Jugoslavije u karateu.

Pažnju javnosti ponovo je privukla 2009. godine učešćem u rijalitiju "Veliki brat", gde je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu, kako piše Kurir.

Nakon toga je napustila manekensku karijeru i završila kurs za šminkanje čime se i danas bavi, a živi u Novom Sadu.

Tijana se prilično promenila od perioda kada je nosila titulu mis Jugoslavije, a mnogi komentarišu da je preterala sa estetskim operacijama.

Da li je promenila lični opis i da li biste je prepoznali, prosudite i sami na osnovu naredne fotografije.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd