Petak 23. feb 2024.
Tea-Tairović

Tea Tairović otvorila dušu emotivnom životu "Tužne tekstove pišem jer sam neispunjena kada je reč o partnerskoj ljubavi"

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Tea Tairović retko kada javno govori o svom privatnom životu, a sada je otvorila dušu o emotivnim odnosima, te da li je ispunjena na tom polju. Takođe, dotakla se i svog oca od kog je nasledila muzikalnost.

Jedna od najvećih zvezda mlađe generacije, Tea Tairović, za manje od 20 dana prirediće pravi spektakl makedonskoj publici, koncertom u areni u Skoplju, a sada je prvi put otkrila pojedine detalje o porodici i saradnji sa ocem koji joj je komponovao pesmu koju još nije objavila.

Na samom startu otkrila je da ima već ima tremu, te da joj je kako se više koncert bliži, uzbuđenje sve veče. Otkrila je i da li i kakve rituale ima pred koncert.

Prvo oglašavanje Nataše Aksentijević nakon BRTUTALNE OSUDE Jelene Karleuše, evo šta je glumica imala da poruči Jelena Karleuša, Nataša Akentijević

Prvo oglašavanje Nataše Aksentijević nakon BRTUTALNE OSUDE Jelene Karleuše, evo šta je glumica imala da poruči

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakrKarleuša i Nataša DNK

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakr

"Sjaši s mene" Karleuša i Nući ponovo u ratu, Jelena na repera udarila nikad brutalnijeJelena Karleuša, Nući

"Sjaši s mene" Karleuša i Nući ponovo u ratu, Jelena na repera udarila nikad brutalnije

Tea Tairović
Foto: Srbija Danas

- Sada kada si mi rekao da je ostalo oko 20 dana, dlanovi su počeli da mi se znoje. Molim te nemoj to da mi govoriš. (smeh) Kako se više bliži, tako mi je uzbuđenje sve veće. I sad, ja sam uglavnom jako uzbuđena, uzbuđena do tog dana kada se to dešava budem potpuno mirna do minut dok ne izađem na scenu. Ne uspem da se smirim, kada izađem na binu pošto svaki koncert ostvarma pesmom "Samo na jednu noć", čim izgovorim prve reči pesme nekako zaboravim na ta svoja osećanja... To preveliko uzbuđenje, trema, traje dok ne kročim na binu - počela je Tea.

Ne pijem vino pred koncert jer nije za glas dobro, ništa ne radim pred koncert. Pred koncert volim samo da ćutim, i onda ljudi koji me poznaju da li sam nešto neraspoložena? Nikako ne mogu da objasnim da nisam neraspoložena, samo mi treba koncenntracija. Ućutim se sat vremena pred koncert, i onda kada izađem na binu tu akumuliranu energiju prenesm na publiku - otkrila je Tea.

S obzirom na to da je u više intervjua isticala da se prvi put zaljubila u Makedoniji, interesovalo nas je da li joj se možda javio taj dečko i potencijalno tražio karte za koncert.

Nije mi se javio. Zašto mi se nije javio? Sad i mene zanima. Upoznala sam ga u Budvi, on je iz Kumanova i mene više sramota da ga pominjem, možda je i dečku glupo da više sluša to... - sa osmehom je priznala mlada pevačica.

Na konstataciju da je možda njemu bilo glupo da se javi i da je možda kupio karte, Tea je rekla:

Pa ja se nadam, to bi bilo džentlmenski. Ali, ako nije, ima karte od mene...

Na društvenim mrežama se nedavno pojavio vizual njenog novog albuma, međutim, Tea tvrdi da to nije njen album, a otkrila je i kako će se zvati novi album koji priprema za april sledeće godine.

- Moram da pozdravim momka koji pravi te vizuale, on je sjajan i pozivam ga da sarađujemo jer zaista ima mnogo dobre ideje, ali moj album se neće zvati "Zlato". Evo, vrlo, vrlo neformalno ću reći da je moguće da će se album zvati "Ime mi je ljubav".

Pevačica se osvrnula i na nove pesme i roditelje, te je otkrila da ju je otac nagovorio na koncert u Makedoniji, kao i da joj je komponovao pesmu koju još uvek nigde nije izvela.

Tea Tairović
Foto: Srbija Danas

- Biće na koncertu, da. Moj otac je komponovao pesmu "Makedonija", koju ja još uvek nigde nisam plasirala zato što se jako raspravljamo oko aranžmana za tu pesmu, i on je perfekcionista, a i ja sam, i ne možemo da se dogovorimo. Iz tog razloga, želja mog oca je bila da imam koncert u Skoplju i da on tamo prisustvuje... Zvanično nije još počeo da stvara, ima gomilu nekih pesama koje je napisao, a za koje ja nisam bila zrela da ih otpevam, do sada...

Tea je otkrila i kako, u kojim momentima i kada je napisala tekstove nekih od najemotivnijih ljubavnih balada za svoje albume.

Pišem tužne ljubavne tekstove, što bi se reklo da sam ja emotivno neispunjena. To jest, u pogledu partnerske ljubavi. Imam ljubav sa svih strana, privatno, ali partnersku ljubav nemam i neka potraje, jer ću onda pisati pesme kao što je na primer "Budalo" - rekla je mlada zvezda.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd