Subota 24. feb 2024.
Darko Lazić

ZA OVO SMO SE MOLILI 30 DANA: Darko nije mogao da diše, a sada se u ŠOK-SOBI desilo NAJVEĆE ČUDO!

Foto: Srbija Danas
Auh!

Darko Lazić dočekao je slavu Aranđelovdan u KBC Zemun, gde se nalazi već pet nedelja pošto je preživeo stravične povrede u saobraćajnoj nesreći kod rodnog Brestača. 

UDARNO: Dok se Darko muči u bolovima, njegov otac KONAČNO otkrio istinu o DUGOVIMA I KOKAINSKOJ KRIZI!

Pevač se prvi put na slavu oglasio u javnosti kada je postavio selfi iz bolničkog kreveta sa mamom, čestitajući svima koji slave Aranđelovdan. 

- Lekari i sestre KBC Zemun su zaista bružni prema Darku. našale se s njim kad god je prilika jer mu je sada mnogo bolje. On se šali na svoj račun i ume da ih nasmeje, a posebno devojku i mamu. Branka mi je rekla da je počeo i da peva. To nas sve beskrajno raduje - rekao je izvor. 

NOVA MUČNA DRAMA: Usledio RASKID Miljane i Zole? Krah i raspad, a MALI ŽELJKO ipak neće imati oca!

Darkova devojka Marina Gagić sa svojom porodicom je proslavila Aranđelovan, ali je u popodnevnim satima postila pevača. iako on još uvek ne sme da jede, ona mu je donela hranu koju su mu doktori odobrili. 

ČUDO BOŽIJE NA DAN SLAVE! Lekar potvrdio: Darko Lazić NAPUŠTA prvi sprat u KBC Zemun! Sledi OVO!

- Spremili smo Darku od svega po malo, ono što najviše voli da mu Marina odnese da ga posluži. Ne može on da jede baš kao kad je skroz zdrav, ali ono što može. Za sestre i lekare koji ga gledaju i pomažu mu da sve to preboli takođe smo spremili malo posluženje i koji sok, u znak zahvalnosti što brinu o našem Darku - rekla je Marinina baka Živka. 

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio na livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. Zadobio je teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost, i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Darko je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Treću intervenciju je Darko imao u sredu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd