Skip to main content
Zoran Marjanović

Zoran Marjanović BESAN zbog serije o pokojnoj Jeleni: Namerava da tuži Milicu Pavlović i celu ekipu?

Foto: SD/Ilustracija
Projekat koji privlači veliku pažnju.

Suprug tragično preminule pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, navodno je odlučio da tuži reditelja Predraga Gagu Antonijevića jer nije tražio dozvolu za snimanje serije o njegovoj ubijenoj supruzi. Prošlo je više od četiri godine od kako je pevačica brutalno ubijena na nasipu u Borči i od tada, pa sve do danas, nema naznaka da će misterija biti rešena. Prema pisanju "Sveta", porodica Marjanović navodno je očajna zbog toga što, uprkos činjenici da istraga i dalje traje i da su porodice ubijene zavijene u crno, tvorci serije, po njihovom mišljenju, žele da se obogate na konto njihove tragedije.

- Ni Zorana, ni njegovu porodicu, a ni Jelenine sestre Maju i Teodoru niko nije pitao da li se slažu da se snimi serija o Jeleni. Oni su očajni. Ako je istina da se serija snima po rekonstrukciji Jeleninog ubistva, Zoran će sigurno tužiti kompletnu ekipu koja radi na projektu. On već sada radi na tome sa timom advokata. Jelenu nije poznavao niko od pomenutih ljudi, niko ne zna ništa o njoj, osim onoga što su pročitali iz medija, a većina tih stvari nisu istinite. Zoran je bio zgrožen kada je čuo da će inscenirati Jecino gostovanje kod Ognjena Amidžića, znajući da njegova ubijena supruga tamo nikada nije gostovala jer je za njih bila nepoznata. Rekao je: "Tužiću Milicu i celu ekipu! Skrnave ime moje žene!" - naveo je izvor blizak porodici za Svet.

Počelo suđenje Zoranu Marjanoviću
Počelo suđenje Zoranu Marjanoviću
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako dalje navodi, Marjanovići će po svaku cenu sprečiti emitovanje serije.

- Jelena je na svim naslovnim stranama od kada je ubijena i porodica na to ne može da utiče, ali i te kako može na sve one koji žele da zarade na konto tragedije - priča izvor blizak Marjanovićima i Krsmanovićima, koji su van sebe, posebno Jelenine sestre.

Teodora i Maja Krsmanović javno su napale Milicu čim se na Fejsbuku pohvalila da je dobila ulogu i poručile joj da zbog para gazi preko mrtvih.

- Osećaš euforiju?! Pa vidi, mlada damo, ja imam dovoljno izgrađenu svest o tome da nikada ne bih pristala da glumim, nedajbože, neku tvoju ubijenu rođaku! Razmisli malo ozbiljnije o svemu ovome. Veruj mi, nije teško shvatiti šta u ovoj situaciji debelo "ne štima". Nekada zaista ostanem bez teksta koliko su neki ljudi nehumani, tugica! - napisala je Maja, a ubrzo se oglasila i Teodora i još oštrije potkačila Pavlovićku:

- Očigledno se za pare gazi i preko mrtvih! Verovatno i Jana oseća istu euforiju zbog snimanja ove morbidne serije o svojoj mami - napisala je ona, a potom se obratila celoj ekipi serije:

Zorica Marković ispričala detalje susreta sa mužem Tanje Savić: "Ono što radi je MONSTRUOZNO!"

Zorica Marković ispričala detalje susreta sa mužem Tanje Savić: "Ono što radi je MONSTRUOZNO!"

Nakon što je otkrila istinu, Danijela Štajnfeld dobija PRETNJE od moćnika koji ju je silovao?

Nakon što je otkrila istinu, Danijela Štajnfeld dobija PRETNJE od moćnika koji ju je silovao?

SAŠA POPOVIĆ NAJVIŠE JE ULOŽIO U OVU PEVAČICU! Mislio je da će naslediti CECU, ali...

SAŠA POPOVIĆ NAJVIŠE JE ULOŽIO U OVU PEVAČICU! Mislio je da će naslediti CECU, ali...

- Ma ne oseća samo Milica euforiju, već ceo taj tim ludaka! Ogorčene smo, bolje reći zgrožene, kao i cela Srbija - napisala je Teodora, Jelenina sestra od strica.

Milica Pavlović izjavila je za medije da joj je čudno što su je "neki osudili, bez da su pogledali materijal", i pozvala sve da sačekaju i pogledaju. "Ovo je veliki i dobar scenario i niko sigurno neće ostati ravnodušan na ovu priču", rekla je ona.

Zoran Marjanović nije odgovarao na pozive i poruke novinara koji su pokušali da dobiju njegov komentar na ovu situaciju.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd