Skip to main content
Miki Đuričić, Miljana Kulić, Marija Kulić i Lazar Čolić Zola

MILJANA, DOKLE VIŠE? STRAH OD NOVE TRUDNOĆE U RIJALITIJU: Povraća, a Zola i ona prethodno pod jorganom (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
Potresla se.

Marija Kulić je tokom dana očitala Miljani Kulić lekciju u rijalitiju "Zadruga" zbog toga što se ljubi sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona ju je savetovala da se ni u kom slučaju njih dvoje ne pokrivaju jorganom kako se ne bi pomislilo da imaju seks i time ugrozi svoju reputaciju.

Kako Miljana to nije ispoštovala, Marija ju je zatekla u takvoj situaciji i planula je na nju. Rijaliti mama je bila veoma potresena zbog ovoga jer se plaši da ne bude povređena kao i prethodni put.

KAD TREBA UKLONITI MLADEŽ? Doktorka Živković detaljno o malignim promenama na koži i "sumnjivim" mladežima

- Ja tražim cigare, nigde ih nema. Ustanem, priđem njenom krevetu, kad ona sa njim u polusedećem položaju i pokriveni jedno i drugo jorganom. Ja sam joj rekla da nije kući. Ne branim joj ja da imam momka, ni da se drže za ruke i da se ljube, ali neke druge stvari ne idu u rijalitiju. Ti kad se pokriješ, ljubiš se, mlatiš rukama, ko će znati šta može neko da pomisli - pričala je Marija Mikiju, dok ju je Miljana slušala.

- Što ne ispričaš kako si ušla. Kao neurotičarka.... Šta ja da radim? Da ga kuliram? Ja nisam sigurna da li bi došlo do se*sa za četiri-pet meseci koliko bude ovde - rekla je Miljana.

Kako je Marija nastavila i dalje da kritikuje Miljanu govorivši joj da nije pametno da ima seksualne odnose kako ponovo ne bi zatrudnela, ona je briznula u plač. Čini se da je Kulićeva teško podnela kritiku svoje majke, pa je sve rezultiralo ovime.

Za to vreme Marija se jadala Mikiju i plakala da je sve izjeda što je ona sa Zolom previše bliska i da ne veruje previše u njegovu ljubav.

- Ona se ponovo oseća ženom. Mnogo je lepa otkako je smršala. On se dečko zaljubio u nju, njoj to prija - tešio ju je Miki.

Na kraju je Miljani toliko pozlilo da je povraćala u dvorištu, a Miki joj je pomagao.

Da li mislite da Anabela treba da uđe u Zadrugu kao takmičarka?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd