Utorak 27. feb 2024.
Maja Marinković i Tijana Ajfon

Tijana Ajfon UDARILA na Maju - RASKRINKALA bivšu drugaricu, nakon ovih saznanja SVE se menja

FOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Tijana Ajfon bila je gošća u emisiji koju vodi Dalila Dragojević i tada je razotkrila zašto ju je Maja Marinković razočarala. Govorila je o aktuelnim dešavanjima u "Eliti".

Voditeljka Dalila Dragojević je u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" ugostila starletu Tijanu Ajfon, koja je na samom početku emisije progovorila o pucanju prijateljstva sa Majom Marinković.

- Hvala ti na divnoj najavi, i ako si veštica, nisam očekivala - rekla je Tijana.

Uhvaćen SA POZNATOM STRARLETOM: Pukla bruka, Car ponovo vara trudnu Aleks - isplivala SKANDALOZNA PREPISKAFilip Car i Aleksandra Nikolić

Uhvaćen SA POZNATOM STRARLETOM: Pukla bruka, Car ponovo vara trudnu Aleks - isplivala SKANDALOZNA PREPISKA

Zola zatražio HITNU DISKVALIFIKACIJU Miljane - Bukti novi RAT sa Kulićevom, pripretio joj OVIMMiljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Zola zatražio HITNU DISKVALIFIKACIJU Miljane - Bukti novi RAT sa Kulićevom, pripretio joj OVIM

Anitina majka KLJUČA OD BESA - Otkrila da ŽELI da stupi u kontakt sa Mateom Car iz OVIH razlogaAnita i Angelina Stanojlović

Anitina majka KLJUČA OD BESA - Otkrila da ŽELI da stupi u kontakt sa Mateom Car iz OVIH razloga

- Zašto mene svi moji gosti vređaju? - pitala je Dalila, pa dodala:

- Tijana, Majina drugarica... - nastavila je voditeljka.

- Ja ne volim kad mi neko daje epitet "drugarice Maje Marinković". Zna se ko je duže u medijima. Mi smo se družile... - istakla je Tijana.

- Dobro, ona je sad u "Eliti", aktuelna - rekla je Dalila.

tijana-ajfon
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Tako samo i može (da bude aktuelna) - prokomentarisala je Ajfonka.

- Dobro, ti si i bila na svadbi Anite i Matore. Kako si? - pitala je Dragojevićka.

- Dobro, i ako si me iskritikovala kako sam se obukla. Imam problem, imam mnogo posla u radionici, previše posla imam, nemam kad da sašijem sebi nešto - istakla je Tijana.

- Vidiš šta ti je život, izrađuješ haljine, na kraju nemaš haljinu da obućeš, dođeš u džemperu. Svi znamo da si se družila sa Majom, u jednoj mojoj emisiji si rekla da smatraš da ti je pravi prijatelj, srčano si se vezala za nju. Šta se desilo? - rekla je Dragojevićka.

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Nije me prodala, nije me izdala. Između nas nema zle krvi, nisu se desili uvrede, izdaje, Maja i ja vodimo različite živote. Ona je i dalje u svetu rijalitija, ambicija nula. Pokušavala sam da joj objasnim da nije život rijaliti, da treba da otvori nešto, salon... Bila je presudna situacija kad mi se desila tragedija sa autom. Izašla sam iz policije, raspala se, pitala se da li će neko da me ubije. Ona me zove: "Bilal ovo, Bilal ono, šta ja da radim", a meni zapaljen auto. Tad sam videla o kakvoj se osobi radi. Nije našla za shodno da mi se zahvali za sve ono što sam radila, tri nedelje se nismo videle posle Zadruge... Makar pokaži mrvicu poštovanja. Svaki put kad smo se viđale, videle smo se Bilalom. Poslala sam joj kilomentarsku poruku, da smo na dve strane života i da treba da se razdvojimo, a ona mi na to kaže: "Znaš šta sam jela danas". Nisam ni očekivala da će da razume moju poruku. Došla je na RED ovde i izvređala me. Posle toga je sedela sa jednom osobom, koja je pričala ružno i o meni i o njoj. Očajan potez - ispričala je Tijana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd